Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın yaparsan daha kesin olurMerhaba gebe olan yada ins gebe olacak hanimlar , bu ay 2 gun yumurtlama ve oncesini degerlendirdim , hicbi adet belirtim yok , sadece hafif sivilcelenme var adetimede 4 gun var , erken gebelik testi icin erken mi , ypsam mi bilemedim
Acil daha iyi bi doktora gidin , tedbirinizi alin insallah kist vs yokturArkadaşlar merhaba ben bugün doktora gittim gebelik düşünüyorum dedim ultrasonla bakti . 17 mm çapında kist gibi bişey var solda dedi . Ben de dedimki hocam yumurtlama haftam .yumurta olmasın o dedim .oda evet olabilir ama daha çatlama sıvısı yok 2 gün sonra esinle ilişki yasa dedi. Benim kafam karıştı . Bir doktor yumurta mı kist mi anlamaz mi . Hadi kist varsa bende
22 sinde olcam , yarin mi yapayim o zaman ?canım ben regl 2-3 gün kala yapiyorum.daha garanti sonuç için ama 4-5 gün önce de silik çizgi ile öğrenen arkadaşlar var.
Benimde SAT 10 nisan, yumurtlama 22 nisan ve sonraki günü değerlendirdik. 12 gün sonra testte çizgi hafif göründü. Birkaç gün sonra tekrar denedim ve erken testten de yaptım daha net çıkmaya başladı. Adete 4 gün kala kanda 330 çıkmıştı. Daha dr ye gitmedim ama insan merak ediyor. Test yapın, aklınızda kalmaz en azındanMerhaba gebe olan yada ins gebe olacak hanimlar , bu ay 2 gun yumurtlama ve oncesini degerlendirdim , hicbi adet belirtim yok , sadece hafif sivilcelenme var adetimede 4 gun var , erken gebelik testi icin erken mi , ypsam mi bilemedim
Bugün yada yarın yapın bence22 sinde olcam , yarin mi yapayim o zaman ?
Bnm 10 mayis yumurtlama , bat ım 22 mayis , adet dongum kisada , cikar miki cok korkuyorumBenimde SAT 10 nisan, yumurtlama 22 nisan ve sonraki günü değerlendirdik. 12 gün sonra testte çizgi hafif göründü. Birkaç gün sonra tekrar denedim ve erken testten de yaptım daha net çıkmaya başladı. Adete 4 gün kala kanda 330 çıkmıştı. Daha dr ye gitmedim ama insan merak ediyor. Test yapın, aklınızda kalmaz en azından
Erkende mi , yoksa normal kaset testte mi ? Ya bnm adet dongum kisa o yuzden ypsam mi ypmasam mi bilemiyorum , gecen ay olmadi cok uzuldum , 10 mayis yumurtlama 22 mayis bat belli olur mu ki ? Herkes yumurtlamadan 14 gun sonra diyo ama bn zaten yumurtlamadan 12-13 gun sonra adet oluyorum , kafam çorbacanım ben regl 2-3 gün kala yapiyorum.daha garanti sonuç için ama 4-5 gün önce de silik çizgi ile öğrenen arkadaşlar var.
Bugun gidip hem kaset test hem erken gebelik alcam bat 22 nisanBugün yada yarın yapın bence
Testin resmini çekip buraya atabilirsiniz
Silik yada pozitif var mı bakalım hayırlısı olsun inşallah.
İnsan merak etmeden duramıyor tabi, en fazla para harcamış olursunuz ama olumsuza da hazırlanmak lazım. Hayırlısı ne ise o olsun inşallahBnm 10 mayis yumurtlama , bat ım 22 mayis , adet dongum kisada , cikar miki cok korkuyorum
Aminn tesekkue ederim ama yok bklicem ,test yapup negatif gorunce cok uzulmustumİnsan merak etmeden duramıyor tabi, en fazla para harcamış olursunuz ama olumsuza da hazırlanmak lazım. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Yarin bat , hem kaset hem erken yaptim negatif...cok uzuluyorumİnsan merak etmeden duramıyor tabi, en fazla para harcamış olursunuz ama olumsuza da hazırlanmak lazım. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Allah ol derse olur. Hayırlısı ne zaman olacaksa o zaman olsun inşallah. Ovülasyon testleri ile günleri değerlendirin. Takdir Allah’ınYarin bat , hem kaset hem erken yaptim negatif...cok uzuluyorum![]()