Gebelik testi

Leylafatih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
3
1
1
37
Merhaba yaklaşık 40 günlük gecikmem sozkonusu. Bu üç testi de 10 gün içinde yaptırdım. İkinci de hamile olduğumu düşündüm ama bugün 3. Teste hiçbir belirti goremedim. Ne yapmam gerekiyor. Destek rica ederim. testler ise pregnancy.

Eklentiler

• IMG_20210520_122138.webp
    102,3 KB · Görüntüleme: 55
Kimyasal gebelik gecirmiş olabilirsiniz bence bir doktora gidin kan tahlili bakılsın

Kimyasal olmuş olabilir ama kanamanız olması gerekiyordu.. Hala adet olmadıysanız gidip kan verin.. Hem bu şekilde uğraşmaktan daha kolay birşey.. Netletmiş olur..

Evet kanama olmadım. Yarın kan vericem. İnşallah kötü bişey yoktur
İnşallah gönlünüze göre olur fakat pozitif olmasa da kötü birşey anlamına gelmez ki.. Vücudunuz gebeliğe hazırlanıyordu ve gebelikten vazgeçti olacak hepsi bu düşük falan yapmış olmayacaksınız..

Merhaba bugün gebelik.testi yaptırdım ve ultrasyona girdim. Maalesef negatif . İki küçük kist göründü yumurtalığın da . Adet söktürücü verdi ve adetimin 3. Günü tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Hayırlısı ,rabbim isteyen herkese nasip etsin ve kolaylıklar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…