Gebelik testi

Fatmazell

Hoşgeldiniz Zarif Hasretlerim🤍
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Eylül 2021
4.881
9.144
108
25
Merhaba kızlar adetime 10 gün var gebelik testi yapsam şu kaset olanlardan belli olur mu ki yoksa 4 5 gün daha geçmesini bekleyim mi

10 gun varsa mümkün değil, en erken 5-6 gun kala belli olur o da her zaman degil

Merhaba canım daha erken çıkmaz bence belki erken gebelikte ama o da bazen insanı yanıltabilir .benimde adetim carşamba ama bekliyorum çıkmaz diye belirti falanda yok her zamanki batmalar kasıkta her zamanki akıntı bakalım ins müjdeli haberler aliriz

Amin canım inşallah

Merhabalar sonuc belli oldumu acaba benimde bi 5 gün geciktim normal adet tarihime 1 gün kala test yaptım ve negatifti ama adet olmadım akıntım var ve adetimde hiç gelicekmiş gibi değil

Merhaba kızlar adetime 10 gün var gebelik testi yapsam şu kaset olanlardan belli olur mu ki yoksa 4 5 gün daha geçmesini bekleyim mi
En iyisi gününüzün geçmesini bekleyin . Benim günüme 6 gün kala ucuz olan testten yaptım ikinci çizgi hafif pembe oldu bı saat sonra net oldu eczaneye gösterdim bı tane daha yapın dedi erken gebelik testi aldım onda da negatif çıktı . Sabırsız davranıp erkenden yapıyoruz ozaman insan üzülüyor en iyi gününüzü bekleyin

Aynen dayanamıyoruz umarım hayırlı sonuçlar alırız

Merhaba sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• 7BB807DF-E809-436D-986B-D5B0B674C6C9.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…