Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok erken en az bir hafta bekleyinMerhaba kızlar adetime 10 gün var gebelik testi yapsam şu kaset olanlardan belli olur mu ki yoksa 4 5 gün daha geçmesini bekleyim mi![]()
Tamam sağol canımCok erken en az bir hafta bekleyin
Teşekkürler10 gun varsa mümkün değil, en erken 5-6 gun kala belli olur o da her zaman degil
Amin canım inşallahMerhaba canım daha erken çıkmaz bence belki erken gebelikte ama o da bazen insanı yanıltabilir .benimde adetim carşamba ama bekliyorum çıkmaz diye belirti falanda yok her zamanki batmalar kasıkta her zamanki akıntı bakalım ins müjdeli haberler aliriz
Bence beklemelisin çünkü ben yaptım çıkmadı üzüldüm bugün kan verdim bakalım sonuç ne çıkıcak hayırlısı olsunMerhaba kızlar adetime 10 gün var gebelik testi yapsam şu kaset olanlardan belli olur mu ki yoksa 4 5 gün daha geçmesini bekleyim mi![]()
Evet hayırlısı olsunBence beklemelisin çünkü ben yaptım çıkmadı üzüldüm bugün kan verdim bakalım sonuç ne çıkıcak hayırlısı olsun![]()
Merhabalar sonuc belli oldumu acaba benimde bi 5 gün geciktim normal adet tarihime 1 gün kala test yaptım ve negatifti ama adet olmadım akıntım var ve adetimde hiç gelicekmiş gibi değilMerhaba canım daha erken çıkmaz bence belki erken gebelikte ama o da bazen insanı yanıltabilir .benimde adetim carşamba ama bekliyorum çıkmaz diye belirti falanda yok her zamanki batmalar kasıkta her zamanki akıntı bakalım ins müjdeli haberler aliriz
En iyisi gününüzün geçmesini bekleyin . Benim günüme 6 gün kala ucuz olan testten yaptım ikinci çizgi hafif pembe oldu bı saat sonra net oldu eczaneye gösterdim bı tane daha yapın dedi erken gebelik testi aldım onda da negatif çıktı . Sabırsız davranıp erkenden yapıyoruz ozaman insan üzülüyor en iyi gününüzü bekleyinMerhaba kızlar adetime 10 gün var gebelik testi yapsam şu kaset olanlardan belli olur mu ki yoksa 4 5 gün daha geçmesini bekleyim mi![]()
Aynen dayanamıyoruz umarım hayırlı sonuçlar alırızEn iyisi gününüzün geçmesini bekleyin . Benim günüme 6 gün kala ucuz olan testten yaptım ikinci çizgi hafif pembe oldu bı saat sonra net oldu eczaneye gösterdim bı tane daha yapın dedi erken gebelik testi aldım onda da negatif çıktı . Sabırsız davranıp erkenden yapıyoruz ozaman insan üzülüyor en iyi gününüzü bekleyin
Merhaba kızlar adetime 10 gün var gebelik testi yapsam şu kaset olanlardan belli olur mu ki yoksa 4 5 gün daha geçmesini bekleyim mi![]()
Var gibi görünüyor daha çok yeni olduğu için böyle silik sanırsam kan verirseniz daha net sonuca ulaşırsınızMerhaba sizce gebelik var mı?