Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.270
465
73
25
Bakarmisiniz grimsi çizgi cikti sayılırmi bel ağrım kasik agrisi var duzensiz adet görüyorum

Eklentiler

• 20210927_210701.webp
    20210927_210701.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 131
  • 20210927_210658.webp
    20210927_210658.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 133
Beklenen adet tarihiniz geçtiyse kan testi verin. Bu sonuca göre bet birşey söylemek imkansız.. Sonucu hemen gördüyseniz bir ihtimal yeni döllenme olabilir. Eğer ilk 5 dk sonrası gördüyseniz kuruma çizgisi diyolar o olabilir. 2 gün sonra tekrarlayın veya kan verin kesin sonuç alırsınız

Evet hafiftende olsa bi çizgi var gibi umarım vardır 🤍

Beklenen adet tarihiniz geçtiyse kan testi verin. Bu sonuca göre bet birşey söylemek imkansız.. Sonucu hemen gördüyseniz bir ihtimal yeni döllenme olabilir. Eğer ilk 5 dk sonrası gördüyseniz kuruma çizgisi diyolar o olabilir. 2 gün sonra tekrarlayın veya kan verin kesin sonuç alırsınız
Teşekkürler canım

Belirgin inşallah gebelik vardır yarın daha net olur testinizle kandada baktırın sonra.

Cızgıyı görenlere hayret ediyorum o görülen beyaz cizgi gebelik hormonunu gosterecek yer olarak belirlenmiş yerin cizgisi resmen negatif test inş tedavi sonucu guzel haberler alırsın

Cızgıyı görenlere hayret ediyorum o görülen beyaz cizgi gebelik hormonunu gosterecek yer olarak belirlenmiş yerin cizgisi resmen negatif test inş tedavi sonucu guzel haberler alırsın
Beyaz olabilir ama öyle öğrenenler git gide koyulasanlar var saglon

Back
X