- 21 Eylül 2021
- 1.270
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımBeklenen adet tarihiniz geçtiyse kan testi verin. Bu sonuca göre bet birşey söylemek imkansız.. Sonucu hemen gördüyseniz bir ihtimal yeni döllenme olabilir. Eğer ilk 5 dk sonrası gördüyseniz kuruma çizgisi diyolar o olabilir. 2 gün sonra tekrarlayın veya kan verin kesin sonuç alırsınız
Kacgundur ovulasyon yapıyordun hep pozitif sonra test yaptim boyle ciktiEvet hafiftende olsa bi çizgi var gibi umarım vardır![]()
Çizgiyi gördümBakarmisiniz grimsi çizgi cikti sayılırmi bel ağrım kasik agrisi var duzensiz adet görüyorum
Bir tane daha testim var 48 saat sonra tekrarlayım oyle giderim hastaneyeÇizgiyi gördümyarın hemen kan verin inşallah yanilmiyoruzdur. Nasip olsun
![]()
Belirgin inşallah gebelik vardır yarın daha net olur testinizle kandada baktırın sonra.
Durumunuz belli oldu mu benimde adetim düzensiz en son 24 Ağustos da oldum hala olmadım test negatif çıkıyoBkalım ınsallah
Negatif tedavi ye başlıyorum perşembe günüDurumunuz belli oldu mu benimde adetim düzensiz en son 24 Ağustos da oldum hala olmadım test negatif çıkıyo![]()
Beyaz olabilir ama öyle öğrenenler git gide koyulasanlar var saglonCızgıyı görenlere hayret ediyorum o görülen beyaz cizgi gebelik hormonunu gosterecek yer olarak belirlenmiş yerin cizgisi resmen negatif test inş tedavi sonucu guzel haberler alırsın
Hmm anladım hayırlısı olsun ne dedi doktorunuzNegatif tedavi ye başlıyorum perşembe günü
Birsey demedi haftaya gel tedaviye başlayalım dedi rahim filimi cekildim ya yumurta tembelliği varmisHmm anladım hayırlısı olsun ne dedi doktorunuz
İnşALLAH güzel sonuçlar alırsın banada aynısı dendi adet olamadım bende rahim filmi çekincemBirsey demedi haftaya gel tedaviye başlayalım dedi rahim filimi cekildim ya yumurta tembelliği varmis
Hayirlisi olsun nasipİnşALLAH güzel sonuçlar alırsın banada aynısı dendi adet olamadım bende rahim filmi çekincem