Gebelik testi

busradnsmn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
102
23
18
28
Merhabalar arkadaşlar adetten 2 gün önce gebelik testi pozitif çıkabilir mi

Norma

normal teste çıkmaz mı çok merak ediyorum negatif olursa olumsuz mu olmalıyım 4 gün önceden belli olanları okudum da
Alakası yok kaset testler daha güvenilir erken gebelik testleri daha yanıltıcı olabiliyor aksine ve çıkar testte varsa silik bile olsa gösterir 5 değerinde ki betayi bile net gösteriyor kaset testler ama sabah ilk idrariniz ile yaparsanız daha sağlıklı olur sizin için

Alakası yok kaset testler daha güvenilir erken gebelik testleri daha yanıltıcı olabiliyor aksine ve çıkar testte varsa silik bile olsa gösterir 5 değerinde ki betayi bile net gösteriyor kaset testler ama sabah ilk idrariniz ile yaparsanız daha sağlıklı olur sizin için
Şu an negatif çıktı 2 gün var kesin hamile değil miyim o zaman

Merhaba ben erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi gri renkte sanki iz gibi çıktı sizce hamilemiyim fikri olan var mı

Gebelik var mi bakabilir misiniz?? Yumurtlamanin üzerinden 9 gun geçti. Ve ilk 5 dakika içinde ikinci cizgi belirdi
Screenshot_20211028-093053_Gallery.webp

Evet var çizgiyi görebiliyorum testi adet gununuze kadar tekrarlayıp koyulaşmis mi kontrol edin adetiniz gecikirse de gidin kan verin hayırlısı olsun inşallah
Kan verdim bile sonuç bekliyorum🥰 bitane daha gebelik testi yaptım bu sefer erken gebelik testiydi onda daha netti.

Norma

normal teste çıkmaz mı çok merak ediyorum negatif olursa olumsuz mu olmalıyım 4 gün önceden belli olanları okudum da
Çıkıyor canım normal testte ben adetime 1 hafta varken yaptım silik çıktı
NOT benim adetim normalde hep erken gelir tahmini adet günü yaptım

Back
X