- 22 Aralık 2020
- 102
- 23
- 18
- 28
- Konu Sahibi busradnsmn
Merhabalar arkadaşlar adetten 2 gün önce gebelik testi pozitif çıkabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal teste çıkmaz mı çok merak ediyorum negatif olursa olumsuz mu olmalıyım 4 gün önceden belli olanları okudum daErken gebelik testinde çıkabilir
Alakası yok kaset testler daha güvenilir erken gebelik testleri daha yanıltıcı olabiliyor aksine ve çıkar testte varsa silik bile olsa gösterir 5 değerinde ki betayi bile net gösteriyor kaset testler ama sabah ilk idrariniz ile yaparsanız daha sağlıklı olur sizin içinNorma
normal teste çıkmaz mı çok merak ediyorum negatif olursa olumsuz mu olmalıyım 4 gün önceden belli olanları okudum da
Şu an negatif çıktı 2 gün var kesin hamile değil miyim o zamanAlakası yok kaset testler daha güvenilir erken gebelik testleri daha yanıltıcı olabiliyor aksine ve çıkar testte varsa silik bile olsa gösterir 5 değerinde ki betayi bile net gösteriyor kaset testler ama sabah ilk idrariniz ile yaparsanız daha sağlıklı olur sizin için
Regly gecikirse tekrarlayın belki geç döllenme olabilir beklemeniz gerekir bu sürede de tabi ki modunuzu düşürmeyin inşallah hayırlı haberler alırsınızŞu an negatif çıktı 2 gün var kesin hamile değil miyim o zaman
Fotoğraf?Merhaba ben erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi gri renkte sanki iz gibi çıktı sizce hamilemiyim fikri olan var mı
Evet var çizgiyi görebiliyorum testi adet gununuze kadar tekrarlayıp koyulaşmis mi kontrol edin adetiniz gecikirse de gidin kan verin hayırlısı olsun inşallahGebelik var mi bakabilir misiniz?? Yumurtlamanin üzerinden 9 gun geçti. Ve ilk 5 dakika içinde ikinci cizgi belirdiEki Görüntüle 2941232
Kan verdim bile sonuç bekliyorumEvet var çizgiyi görebiliyorum testi adet gununuze kadar tekrarlayıp koyulaşmis mi kontrol edin adetiniz gecikirse de gidin kan verin hayırlısı olsun inşallah
Evet var çizgiyi görebiliyorum testi adet gununuze kadar tekrarlayıp koyulaşmis mi kontrol edin adetiniz gecikirse de gidin kan verin hayırlısı olsun inşallah
Hadi inşallah güzel haberler verirsiniz etiketleyin benideKan verdim bile sonuç bekliyorumbitane daha gebelik testi yaptım bu sefer erken gebelik testiydi onda daha netti.
Kan verin çizgi bariz belliSizce gebelik varmı adetim 8gun geçti
Var inşallah hayırlı olsun kan testi verin hemenGebelik var mi bakabilir misiniz?? Yumurtlamanin üzerinden 9 gun geçti. Ve ilk 5 dakika içinde ikinci cizgi belirdiEki Görüntüle 2941232
36,5 çıktı hcg. HamileyimmmmHadi inşallah güzel haberler verirsiniz etiketleyin benide![]()
Çok çok sevindim rabbim sağlıkla kavuştursun sizi36,5 çıktı hcg. Hamileyimmmm![]()
Çıkıyor canım normal testte ben adetime 1 hafta varken yaptım silik çıktıNorma
normal teste çıkmaz mı çok merak ediyorum negatif olursa olumsuz mu olmalıyım 4 gün önceden belli olanları okudum da
Amin İnşallah ❤Çok çok sevindim rabbim sağlıkla kavuştursun sizi![]()