Gebelik testi

Ya benim sizlere bisey danismam lazım beta hcg degerim çok yüksek çıktı bence. Son adet tarihim 6 Ekim hesaplarıma göre 4 hastalığım 2 gün önce kan verdim 441 çıktı bugün kan verdim 1737 çıktı. 2 gunde bu kadar artmasi normal mi yoksa bi sorun mu var 😭
28 Ekim 36,5
1 Kasım 441
3 Kasım 1737

Ya benim sizlere bisey danismam lazım beta hcg degerim çok yüksek çıktı bence. Son adet tarihim 6 Ekim hesaplarıma göre 4 hastalığım 2 gün önce kan verdim 441 çıktı bugün kan verdim 1737 çıktı. 2 gunde bu kadar artmasi normal mi yoksa bi sorun mu var 😭
28 Ekim 36,5
1 Kasım 441
3 Kasım 1737
Canim neden sorun olsun ay biz kadinlar bilmedigimiz halde hersyi kafamiza takiyoruz benimde 8 cikti diyr azmi diye uzulmustum :( ama doktor deger iyi dedigi surece sknti yok kesede gozuktumu gerisi hic muhim degil

Canim neden sorun olsun ay biz kadinlar bilmedigimiz halde hersyi kafamiza takiyoruz benimde 8 cikti diyr azmi diye uzulmustum :KK43: ama doktor deger iyi dedigi surece sknti yok kesede gozuktumu gerisi hic muhim degil
Nette bakıyorum 4 haftaliklara göre sanki fazla artmis o yüzden endişelendim molar gebelik mi acaba dedim. Biz kadınlar gerçekten çok takıyoruz 🥲🥲

Bu forumda gebeligini öğrenip şüphe duymayan tek Allah kulu yok Ah biz kadınlar :( hepsi çok araştırmaktan çok bildiğimizi zannetmekten kendimde dahil

Back
X