- 7 Temmuz 2021
- 149
- 83
- 48
- 31
- Konu Sahibi bilgipaylasma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer hemen çıktıysa bence net pozitifEki Görüntüle 2942254
Merhaba adetime 4 gün var tüp bebek tedavisi gördüm sizce sonuç pozitif mi?
Hayır hemen çıkmadı atacaktım ablama göstermek için getirdiğimde bu şekildeydiEğer hemen çıktıysa bence net pozitif
Evet canım hayirli olsun şimdiden bn burdayim diyo annediEki Görüntüle 2942254
Merhaba adetime 4 gün var tüp bebek tedavisi gördüm sizce sonuç pozitif mi?
Progestan ve duphastondan böyle çıkmaz değil mi?Pozitif![]()
Bnm ki ilk coxugum da yapmıştım baktım negatif bırakıp yatmistim sabah kalktım aynn bu şekildeydi kan vermiştim 6 haftaliktiHayır hemen çıkmadı atacaktım ablama göstermek için getirdiğimde bu şekildeydi
İstersen idrar kısmına bir iki damla su damlatın çizgi siliniyorsa kuruma çizgisidir diye okumuştum burda. Eğer silinmiyorsa gebelikHayır hemen çıkmadı atacaktım ablama göstermek için getirdiğimde bu şekildeydi
İnşallahEvet canım hayirli olsun şimdiden bn burdayim diyo annedi
Yarın tekrarlayacağım zaten ama kasetin içini açtığımda damla damla duruyordu halaİstersen idrar kısmına bir iki damla su damlatın çizgi siliniyorsa kuruma çizgisidir diye okumuştum burda. Eğer silinmiyorsa gebelik
Catlatma iğnesi olsa olabilir derdim ama bu ilaçların öyle bir etkisi olduğunu bilmiyorumProgestan ve duphastondan böyle çıkmaz değil mi?
Ben Pazartesi verdim ama kanda çıkmadı dün yaptım çıkmadı Bugün böyle çıktıBnm ki ilk coxugum da yapmıştım baktım negatif bırakıp yatmistim sabah kalktım aynn bu şekildeydi kan vermiştim 6 haftalikti
Pazartesi günü bir iğne vuruldum dediğim gibi tüp bebek tedavisindeyim ama dün yaptığım test direk negatiftiCatlatma iğnesi olsa olabilir derdim ama bu ilaçların öyle bir etkisi olduğunu bilmiyorum
Tamamdır teşekkür ederimYarında tekrarlayın yine aynı sekildeyse kan verin derim
Yarınki testinizide burada paylaşabilirsiniz sabah ilk idrarinizda yapın testiTamamdır teşekkür ederim![]()
Tabi ki paylaşırım umarım yarında pozitifi görürüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınYarınki testinizide burada paylaşabilirsiniz sabah ilk idrarinizda yapın testi
Amin canım insallh rabbim gonlunuze göre versinTabi ki paylaşırım umarım yarında pozitifi görürüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Amin cümlemizinAmin canım insallh rabbim gonlunuze göre versin