- Konu Sahibi bilgipaylasma
Hayırlı olsun inşallah zaten çizgi pembe duruyorYarın tekrarlayacağım zaten ama kasetin içini açtığımda damla damla duruyordu hala

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun inşallah zaten çizgi pembe duruyorYarın tekrarlayacağım zaten ama kasetin içini açtığımda damla damla duruyordu hala
Çok teşekkür ederim canım sağolHayırlı olsun inşallah zaten çizgi pembe duruyorsağlıkla kucağınıza alırsınız ınşallah
Canım testi tekrarladin miÇok teşekkür ederim canım sağol![]()
Canım testi tekrarladin mi
Evet tekrarladımCanım testi tekrarladin mi
Kuzu görünüyor ama biraz daha koyulasmasi gerekirdi sanki inşallah meleğin seninledir bence bi kan ver test ben burdayım diyor silikte olsaEvet tekrarladım
Evet tekrarladım
Kuzu görünüyor ama biraz daha koyulasmasi gerekirdi sanki inşallah meleğin seninledir bence bi kan ver test ben burdayım diyor silikte olsa
Evet bende koyulaşmasını bekliyordum ama bu şekilde çıktı farklı marka belki de o yüzden Bugün gidip kan vereceğim ama eşimi ikna edemiyorumKuzu görünüyor ama biraz daha koyulasmasi gerekirdi sanki inşallah meleğin seninledir bence bi kan ver test ben burdayım diyor silikte olsa
Evet bende koyulaşmasını bekliyordum ama bu şekilde çıktı farklı marka belki de o yüzden Bugün gidip kan vereceğim ama eşimi ikna edemiyorum
Sonucu merak ettim var mı gebelikGebelik var mı sizce
Negatif ama adet 5 gün gecikti yarın kan verwcegimSonucu merak ettim var mı gebelik
Hayırlısı olsun inşallahN
Negatif ama adet 5 gün gecikti yarın kan verwcegim
merhaba ne yaptınız sonuç nedir?N
Negatif ama adet 5 gün gecikti yarın kan verwcegim
Negatif cnmmerhaba ne yaptınız sonuç nedir?
Hayırlısı olsun canım bu ayı değerlendirirsin rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallahNegatif cnm