GEBELİK TESTİ :(((((

Erken yapmışsınız bence adet günü ya da gecikince yapın. Olma ihtimali var tabiki ve inşallah vardır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Üzülme ya ümidini kesme rabbim duanı geri çevirmeyecektir 🤲🏻 İnş yakın bir zamanda bi mucize olur ♥️
İNŞALLAH HAKKIYLA ANNE OLABİLECEK HER İSTEYENE NASİP ETSİN MEVLAM İNŞALLAH
2665.png

Adete 5 ve 2 gün kala yaptığım erken gebelik testleri negatif sonuç verdi. Ben inanamayarak 2 gün kala normal kaset test ile tekrar yaptım silik cizgiyi onda gördüm. Adet olana kadar umudunuzu kaybetmeyin 🤗

Adete 5 ve 2 gün kala yaptığım erken gebelik testleri negatif sonuç verdi. Ben inanamayarak 2 gün kala normal kaset test ile tekrar yaptım silik cizgiyi onda gördüm. Adet olana kadar umudunuzu kaybetmeyin 🤗
yaaa sizin adınıza çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. benimde bugün adet günüm bakalım ağrılarım var ama henüz lekelenme gelmedi test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yapmayacağım çünkü çok yıprandım :(

yaaa sizin adınıza çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. benimde bugün adet günüm bakalım ağrılarım var ama henüz lekelenme gelmedi test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yapmayacağım çünkü çok yıprandım :KK43:
Çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. Son durum nedir yazmamışsınız buraya.

Ne kadar sabırlısınız, tebrikler gerçekten 😊 ben ümitlenmeye başladım bence geciktirmeyin daha fazla. Güzel haberlerinizi bekliyorum🤗
dün kan verdim ama değerim 1,20 çıktı hala adet olmadım kasıklarımda agrı ve sık idrara çıkma var bilemiyorum inanın en son düşüğümde gene adet geçince kan vermiştim 1,20 çıkmıştı dört gün sonra geç döllenme sonucunda pozitife dönmüştü ama gene deçok umutlanmak istemiyorum korkuyorum :(

dün kan verdim ama değerim 1,20 çıktı hala adet olmadım kasıklarımda agrı ve sık idrara çıkma var bilemiyorum inanın en son düşüğümde gene adet geçince kan vermiştim 1,20 çıkmıştı dört gün sonra geç döllenme sonucunda pozitife dönmüştü ama gene deçok umutlanmak istemiyorum korkuyorum :KK43:
Hayırlısı olsun inşallah, vakti zamanı gelince verir Rabbim hiç endişelenmeyin.

Ya benim de sizin gibi oldu yedi gün önce adetime erken test yaptım negatifti bugün dört gün var normal test aldım böyle çıktı şu an sizce hamile olabilir miyim ?

Eklentiler

• 27EAA332-3A82-431F-9639-B5767E9FBEBC.webp
    27EAA332-3A82-431F-9639-B5767E9FBEBC.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 121
Merhaba çizgi hamileliği gösteriyor ama yanıltma payı da var bu testlerin bence hemen kan testi yaptırın :) inşallahh güzel haberler alırsınız 😍 erken yaptım negatifti yazmışsınız kaç gün önce yapmıştınız. Bende yaptım 7 gün kala negatif çıktı çünki

Ya benim de sizin gibi oldu yedi gün önce adetime erken test yaptım negatifti bugün dört gün var normal test aldım böyle çıktı şu an sizce hamile olabilir miyim ?
Merhaba çizgi hamileliği gösteriyor ama yanıltma payı da var bu testlerin bence hemen kan testi yaptırın :) inşallahh güzel haberler alırsınız 😍 erken yaptım negatifti yazmışsınız kaç gün önce yapmıştınız. Bende yaptım 7 gün kala negatif çıktı çünki

Back
X