- 10 Haziran 2020
- 506
- 342
- 33
- 36
- Konu Sahibi Salihefeninannesi
KIZLAR SELAM ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM ADETİME 5 GÜN VAR NEGATİF ÇIKTI. BU ŞEKİLDE OLUP OLUMLU SONUÇLANAN VAR MI 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi mi yaptınız? Eğer erken gebelik testi yapmadıysanız adetinize daha var çıkmaz olumlu sonuç almak için adeti geçmesini bekleyinKIZLAR SELAM ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM ADETİME 5 GÜN VAR NEGATİF ÇIKTI. BU ŞEKİLDE OLUP OLUMLU SONUÇLANAN VAR MI![]()
ERKEN GEBELİK TESTİYDİErken gebelik testi mi yaptınız? Eğer erken gebelik testi yapmadıysanız adetinize daha var çıkmaz olumlu sonuç almak için adeti geçmesini bekleyin
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN 2 KAYBIM OLDU ÖNCESİNDE UMARIM BİR DAHAKİNE SAĞLIKLA KAVUŞURUZ BENDE DAHİL İSTEYEN HERKE İNŞALLAHErken yapmışsınız bence adet günü ya da gecikince yapın. Olma ihtimali var tabiki ve inşallah vardır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Üzülme ya ümidini kesme rabbim duanı geri çevirmeyecektirERKEN GEBELİK TESTİYDİ![]()
İNŞALLAH HAKKIYLA ANNE OLABİLECEK HER İSTEYENE NASİP ETSİN MEVLAM İNŞALLAHÜzülme ya ümidini kesme rabbim duanı geri çevirmeyecektirİnş yakın bir zamanda bi mucize olur
![]()
Hayırlısı inşallah naptınız test yaptınız mı merak ettim benimde yarın günüm bakalım nasipOkuduğum yazılara ve duyduklarima göre erken gebelik testinin yanıltma payı cok yüksek. Benimde adet günüm yarin ama hala yapmadim. Hakkımızda hayirlisi ne ise o olsun
yaaa sizin adınıza çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. benimde bugün adet günüm bakalım ağrılarım var ama henüz lekelenme gelmedi test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yapmayacağım çünkü çok yıprandımAdete 5 ve 2 gün kala yaptığım erken gebelik testleri negatif sonuç verdi. Ben inanamayarak 2 gün kala normal kaset test ile tekrar yaptım silik cizgiyi onda gördüm. Adet olana kadar umudunuzu kaybetmeyin![]()
Çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. Son durum nedir yazmamışsınız buraya.yaaa sizin adınıza çok sevindim allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. benimde bugün adet günüm bakalım ağrılarım var ama henüz lekelenme gelmedi test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama yapmayacağım çünkü çok yıprandım![]()
hala adet olmadım :) bugün 2.günü bakalım kendimi durdurmaya calısıyorum hala :)Çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. Son durum nedir yazmamışsınız buraya.
Ne kadar sabırlısınız, tebrikler gerçektenhala adet olmadım :) bugün 2.günü bakalım kendimi durdurmaya calısıyorum hala :)
dün kan verdim ama değerim 1,20 çıktı hala adet olmadım kasıklarımda agrı ve sık idrara çıkma var bilemiyorum inanın en son düşüğümde gene adet geçince kan vermiştim 1,20 çıkmıştı dört gün sonra geç döllenme sonucunda pozitife dönmüştü ama gene deçok umutlanmak istemiyorum korkuyorumNe kadar sabırlısınız, tebrikler gerçektenben ümitlenmeye başladım bence geciktirmeyin daha fazla. Güzel haberlerinizi bekliyorum
![]()
Hayırlısı olsun inşallah, vakti zamanı gelince verir Rabbim hiç endişelenmeyin.dün kan verdim ama değerim 1,20 çıktı hala adet olmadım kasıklarımda agrı ve sık idrara çıkma var bilemiyorum inanın en son düşüğümde gene adet geçince kan vermiştim 1,20 çıkmıştı dört gün sonra geç döllenme sonucunda pozitife dönmüştü ama gene deçok umutlanmak istemiyorum korkuyorum![]()
Ya benim de sizin gibi oldu yedi gün önce adetime erken test yaptım negatifti bugün dört gün var normal test aldım böyle çıktı şu an sizce hamile olabilir miyim ?Adete 5 ve 2 gün kala yaptığım erken gebelik testleri negatif sonuç verdi. Ben inanamayarak 2 gün kala normal kaset test ile tekrar yaptım silik cizgiyi onda gördüm. Adet olana kadar umudunuzu kaybetmeyin![]()
Merhaba çizgi hamileliği gösteriyor ama yanıltma payı da var bu testlerin bence hemen kan testi yaptırın :) inşallahh güzel haberler alırsınızYa benim de sizin gibi oldu yedi gün önce adetime erken test yaptım negatifti bugün dört gün var normal test aldım böyle çıktı şu an sizce hamile olabilir miyim ?
Merhaba çizgi hamileliği gösteriyor ama yanıltma payı da var bu testlerin bence hemen kan testi yaptırın :) inşallahh güzel haberler alırsınızYa benim de sizin gibi oldu yedi gün önce adetime erken test yaptım negatifti bugün dört gün var normal test aldım böyle çıktı şu an sizce hamile olabilir miyim ?