Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence test bozuk gibiTestı yaptıktan ıkı saat sonra boyle oldu yan tarafı negatif degıl mı
Ama bu testlerde ilk 5 dk onemlı degıl mıBence test bozuk gibi
Evet ama çizgi var yok diyemiyorum.cunku tam olmamış test bozuk gibi.elimde başka test varsa yapıp atsanaAma bu testlerde ilk 5 dk onemlı degıl mı
Hangı cızgı varEvet ama çizgi var yok diyemiyorum.cunku tam olmamış test bozuk gibi.elimde başka test varsa yapıp atsana
Hangı cızgı var
Şimdi önce c sonra t çizgisi çıkmalı.sende anladığım kadarıyla c var t ise boyası akmış gibi net değil yani.bence birdaha yapHangı cızgı var
Şimdi önce c sonra t çizgisi çıkmalı.sende anladığım kadarıyla c var t ise boyası akmış gibi
Ama zaten bu test yaparken idrar damlattıgımız zaman heryer kırmızı oluyo yaŞimdi önce c sonra t çizgisi çıkmalı.sende anladığım kadarıyla c var t ise boyası akmış gibi net değil yani.bence birdaha yap
Canım şimdi senin o ikinci çizgi dediğimiz t çizgisi çizgi değil.daire olmuş.yani gebelik için net konuşamıyor insan.testi tekarar yapıp atsan net konuşulur bence.inslalh gebesindirAma zaten bu test yaparken idrar damlattıgımız zaman heryer kırmızı oluyo ya
Ama zaten bu test yaparken idrar damlattıgımız zaman heryer kırmızı oluyo ya![]()
İlk yarım saat boyleydıCanım şimdi senin o ikinci çizgi dediğimiz t çizgisi çizgi değil.daire olmuş.yani gebelik için net konuşamıyor insan.testi tekarar yapıp atsan net konuşulur bence.inslalh gebesindir![]()
Bence gebelik yok canım.adet gecikmen kaç gün olduİlk yarım saat boyleydı
Bence gebelik yok canım.adet gecikmen kaç gün o
Benım adetım bir hafta gecikti test yaptım iki kere negatif cıktı sonra 4 gun adet oldum ama koyu renkti bıdaha yaptım bugun boyle olduYok gibi canim istersen erken gebelik testi al
Yom canim o zaman zTn adetin 4 gun gecikmisse burda cikardi. Uzerine bir de 4 gun adet ildum diyorsun artik sen bu ayi değerlendir gelecek aya yine testini yapBenım adetım bir hafta gecikti test yaptım iki kere negatif cıktı sonra 4 gun adet oldum ama koyu renkti bıdaha yaptım bugun boyle oldu
Ama illa suphem var diyorsan kan tahlili yaptir icin rahat etsinBenım adetım bir hafta gecikti test yaptım iki kere negatif cıktı sonra 4 gun adet oldum ama koyu renkti bıdaha yaptım bugun boyle oldu