- 17 Aralık 2021
- 277
- En iyi cevaplar
- 1
- 152
- 53
- Konu Sahibi Manisamuradiye
Herkese selam hayırlı güzel bebişli yıllar dilerim benim gebelik testim yine silikleşti kızlar neden her testim böyle oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım fotoğrafları var mı testlerinin?Herkese selam hayırlı güzel bebişli yıllar dilerim benim gebelik testim yine silikleşti kızlar neden her testim böyle oluyor
Keşke benmkide silik olsa yinede ihtimali güzel olurduHerkese selam hayırlı güzel bebişli yıllar dilerim benim gebelik testim yine silikleşti kızlar neden her testim böyle oluyor
Demi aynı hisleri taşıyorız☺Keşke benmkide silik olsa yinede ihtimali güzel olurdu
Kesinlikle test yapmaktan yoruldum ağlayasm var artkDemi aynı hisleri taşıyorız☺![]()
Hiç sormaKesinlikle test yapmaktan yoruldum ağlayasm var artk
İnşallah 4 gündür böyleym bakalm nasipte varsa inşallah tüm isteyen anne babalara rabbim nasip ederHiç sormaolur inşallah Allah dan ümit kesilmez. Ama beta çok düşük çıkmış. Erken olsada en az 5 çıkması lazım. Belkide geç döllenme olmuştur
Aminnn aminnn inşallahİnşallah 4 gündür böyleym bakalm nasipte varsa inşallah tüm isteyen anne babalara rabbim nasip eder
Çok silik gördüm ben de ama umutlandırmak da istemiyorum canım 6 tane testimin hepsi silik çıktı hatta çift çizgi bile gördüm net şekilde yine de kanda çıkmadı yine de testi ilerleyen günlerde tekrarlaSelam kizlar Silikmi test yada bana mı öyle geliyor 9 gün var daha inanılmaz bel ağrısı var
Naptın canım geldımı bugun reglHerkese selam hayırlı güzel bebişli yıllar dilerim benim gebelik testim yine silikleşti kızlar neden her testim böyle oluyor
Hayır hala regl olmadım ayın 30unda olmam gerekiyordu ama gelmediNaptın canım geldımı bugun regl
Canım bekle geç dönlenme oluyor biraz zaman tanı bedenine 10 daha geçsinHayır hala regl olmadım ayın 30unda olmam gerekiyordu ama gelmedi
Oldum canımCanım bekle geç dönlenme oluyor biraz zaman tanı bedenine 10 daha geçsin