Gebelik testi

Manisamuradiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
277
En iyi cevaplar
1
152
53
Herkese selam hayırlı güzel bebişli yıllar dilerim benim gebelik testim yine silikleşti kızlar neden her testim böyle oluyor

Bugun kan testi verdm 1.20 çıktı beta testim ve yaklaşık 4 gündür inanılmaz bir kasık ağrım gögüs hassasiyetim ve bulanmam var ve 4 gün önce hafif bi pembe lekelenmem oldu adetime daha 12 gün var ne olcak bilmiyorm negatif dedi doktor inş yükselir belki

Hiç sorma olur inşallah Allah dan ümit kesilmez. Ama beta çok düşük çıkmış. Erken olsada en az 5 çıkması lazım. Belkide geç döllenme olmuştur
İnşallah 4 gündür böyleym bakalm nasipte varsa inşallah tüm isteyen anne babalara rabbim nasip eder

Selam kizlar Silikmi test yada bana mı öyle geliyor 9 gün var daha inanılmaz bel ağrısı var

Eklentiler

• IMG_20220101_182650.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 60
Selam kizlar Silikmi test yada bana mı öyle geliyor 9 gün var daha inanılmaz bel ağrısı var
Çok silik gördüm ben de ama umutlandırmak da istemiyorum canım 6 tane testimin hepsi silik çıktı hatta çift çizgi bile gördüm net şekilde yine de kanda çıkmadı yine de testi ilerleyen günlerde tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…