Malesef bende göremedimYumurtlamadan sonra 13.gün yaptıgım test sanki hayali çizgi var gibi sizce var mı
Malesef bende göremedim
Bakın çok hafif bişey var gibiFotoğrafta görünmuyor olabilir ama ben göremedim
Çok çok çok hafif var gibi cnm bn gördümYumurtlamadan sonra 13.gün yaptıgım test sanki hayali çizgi var gibi sizce var mı
Canım kuruma çizgisi gibi geldi iki gün sonra yeniden yap inşallah vardırBakın çok hafif bişey var gibi
Gordum ama bu cizgi kuruma cizgisi olark cok gordm ben hamilelkle karisablr iki gun sonra tekrrla zaten var ise kesn hemen koyulascktirBakın çok hafif bişey var gibi
Yok sanırımGordum ama bu cizgi kuruma cizgisi olark cok gordm ben hamilelkle karisablr iki gun sonra tekrrla zaten var ise kesn hemen koyulascktir
Yani kuruma cizgisi gibi ama dedgm gbi hamilelkte olablr iki gun bekleyin koyulasir zaten hanilelikse eger ayni cikarsa degildir ama hanilelik silikte olsa braz daha belli oluyor bence tabii bu islerde kesinlik diye birsy yk beklemek lazm emin olana kdrYok sanırım
Siz bir şey gördünüz mü ben göremedim ya da görüp kendimi kandırıyo gibi oldugum icin görmek istemiyorumYani kuruma cizgisi gibi ama dedgm gbi hamilelkte olablr iki gun bekleyin koyulasir zaten hanilelikse eger ayni cikarsa degildir ama hanilelik silikte olsa braz daha belli oluyor bence tabii bu islerde kesinlik diye birsy yk beklemek lazm emin olana kdr
Evet cnm o kuruma cizgisi bnde hep cikr ama tabiki adet olmadan bir kesinlik soyleyemeyiz kucukte olsa hep ihtimal var derdim ben ama hep koruma çizgisiymiş bu insallah sizinki yeni baslangic cizgisidirSiz bir şey gördünüz mü ben göremedim ya da görüp kendimi kandırıyo gibi oldugum icin görmek istemiyorum
Adet gecikmesini bekle canım benim adetten 8 gün sonra çıktı adet geçtikten 2. Ve 4. Gün yaptığım testlerde silik çizgi bile yoktu geç döllenme olmuş catlatma ignesi kullandım o ay olmadı öbür ay tedavisiz oldu canimYumurtlamadan sonra 13.gün yaptıgım test sanki hayali çizgi var gibi sizce var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?