Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biliyorum en kesin sonuç adet gecikmesi ile olur. Ama internette en az 15 gün diyor. Benim sorum şu ilişkinin üzerinden 16 gün geçmiş 16. Gün yapılan test doğru olabilir mi
O ilişkide gebe kaldiysaniz cikar. Zaten normal sartlarda da yumurta catladiktan 14-17 gun sonra regl olunur. Yumurta catmadan da gebelik olmaz. O iliski yumurta catlama gununde ya da 1,2 gun once veya sonra olduysa testte cikar.
O ilişkide gebe kaldiysaniz cikar. Zaten normal sartlarda da yumurta catladiktan 14-17 gun sonra regl olunur. Yumurta catmadan da gebelik olmaz. O iliski yumurta catlama gununde ya da 1,2 gun once veya sonra olduysa testte cikar.
İlişki adet bittikten 5 gün sonra oldu içe boşalma kesinlikle olmadı çok emin ilişkinin 16. Günü sabah test yaptım negatif ama bazıları doğru çıkmaz diyor iyice aklım karıştı dün hafif bel ağrısı göğüs bacak ağrısı baş ağrısı ve sivilcelenme yaşadım bunlar benim regl belirtilerimdir ama aşırı stres yaptım test için erken değil mi yani dogrumudur
Biliyorum en kesin sonuç adet gecikmesi ile olur. Ama internette en az 15 gün diyor. Benim sorum şu ilişkinin üzerinden 16 gün geçmiş 16. Gün yapılan test doğru olabilir mi
Benim adetlerim 26 ile 30 gün arası değişir bir kere normal gebeliğim oldu düştü adetn 11.gunu tek ilişki ile olmuştu 16.gun öylesine test yapmıştım ve o gün kan da 91 çıkmıştı hcg
Benim adetlerim 26 ile 30 gün arası değişir bir kere normal gebeliğim oldu düştü adetn 11.gunu tek ilişki ile olmuştu 16.gun öylesine test yapmıştım ve o gün kan da 91 çıkmıştı hcg