Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz gecikmiş testiniz pozitif cıktıysa kan verip gebelik varsa netlestirmeniz lazım lekelenme başlamışsa progestan kullanmanız gerekebilirMerhaba hanımlar. Benim adetim 8gün gecikti. 2kere gebelik testi yaptım. 2.çizgi silik çıktı. Bugün az kahverengi leke geldi normal mi. Hamilemiyim sizce yardımcı olursanız sevinirim
Testlerin fotosunu atarsanız yorumlariz
Attım yorumlayabilirmisinizTestlerin fotosunu atarsanız yorumlariz
8gunluk gecikmeye göre yine de çok net değil çizgi. Ama var benceAttım yorumlayabilirmisiniz
İnşallah öyledir. Kahverengi lekeler normalmi8gunluk gecikmeye göre yine de çok net değil çizgi. Ama var bencegeç döllenme olabilir.hayirli olsun
Amin inşallah gebelik olma ihtimali var mıCok silik bir çizgi var Allah kalbine göre versin
Kahverengi lekekllenmeler normal Kırmızıya dönerse ve fazlalasirsa doktora gitmek gerekir
Ho bebiş geliyor1 gün geçti sizce var mi
Eki Görüntüle 3009817
Ya yanlış olamaz dimiHo bebiş geliyor
Pek belli olmuyor keşke erken gebelik testi yapsaydiniz net gozukurdu benceAttım yorumlayabilirmisiniz
Cok silik duruyor çizgi acile gidip kan verin yadaa yakın bı sağlık ocagina1 gün geçti sizce var mi
Eki Görüntüle 3009817