- 21 Aralık 2021
- 105
- 11
- 28
- 30
- Konu Sahibi varikoselll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VarKızlar merhaba rica etsem gebelik testime bakabilir misiniz hamilelik var mi diye
Bende gördüm hafif bi pembelikInsallah kizlar baska yorum yapacak olan var mi arkadaşlar
Çok çok hafif gozle zor görülen Bi çizgi var, InsALLAH doğru gormusumdur insALLAH hamissinizdir, banada dua edin olur mu bende o çizgiyi göreyim hayırlısıyla en kısa zamandaKızlar merhaba rica etsem gebelik testime bakabilir misiniz hamilelik var mi diye
Amin insallah en yakın zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok çok hafif gozle zor görülen Bi çizgi var, InsALLAH doğru gormusumdur insALLAH hamissinizdir, banada dua edin olur mu bende o çizgiyi göreyim hayırlısıyla en kısa zamandaSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun sizede
![]()
Gördüm gibiKızlar merhaba rica etsem gebelik testime bakabilir misiniz hamilelik var mi diye
Evet 8 gun gecti adetimGördüm gibiAdetinz geçti mi
Baya geçmiş kan vermelisin benceEvet 8 gun gecti adetim
Eğer hemen çıktıysa bende ikinci çizgiyi görüyorumKızlar merhaba rica etsem gebelik testime bakabilir misiniz hamilelik var mi diye
Hayir hemen çıkmadıEğer hemen çıktıysa bende ikinci çizgiyi görüyorum![]()
Cuma günü kontrolumde doktordan isteyecegim kan tahliliBaya geçmiş kan vermelisin bence
Kuruma çizgisi de olabilir o halde emin olmak için kan verin.Hayir hemen çıkmadı
Tamamdır teşekkür ederimKuruma çizgisi de olabilir o halde emin olmak için kan verin.
Kızlar merhaba rica etsem gebelik testime bakabilir misiniz hamilelik var mi diye
Bence var gibi. Ama emin olmak için tekrar edip az daha koyulaşıyor mı diye takip etmelisin benceKızlar merhaba rica etsem gebelik testime bakabilir misiniz hamilelik var mi diye