Gebelik testi

Merhaba arkadaşlar dün reglime 5 gün kala gebelik testi yapmış, pozitif çıkmıştı bug9n tekrar kaset test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz önce kan testi yaptırdım beta hcg 19.7 çıktı bu tam anlamıyla pozitif demek oluyor değil mi 😊😊😊
Hayırlısı olsun izleyin HCG'yi

5 in üzeri pozitif kabul ediliyor ama 2 günde bir ikiye katlayarak ilerlemesi lazım bu değerin. Neresinde yakaladınız bu değeri o önemli çünkü 🤷‍♀️

Yükselmeye geçerken mi bu değer yoksa düşüşe mi? Ancak tekrarla anlaşılır. Hayırlısı olsun inşallah 💜

5 in üzeri pozitif kabul ediliyor ama 2 günde bir ikiye katlayarak ilerlemesi lazım bu değerin. Neresinde yakaladınız bu değeri o önemli çünkü 🤷‍♀️

Yükselmeye geçerken mi bu değer yoksa düşüşe mi? Ancak tekrarla anlaşılır. Hayırlısı olsun inşallah 💜
2 gün geçti ve ben bugün tektar kan testi yaptırdım 19.7 den 44.80 e çıktı 😊 Galiba sağlıklı bir ilerleme var 😊🧿

Merhaba arkadaşlar dün reglime 5 gün kala gebelik testi yapmış, pozitif çıkmıştı bug9n tekrar kaset test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz önce kan testi yaptırdım beta hcg 19.7 çıktı bu tam anlamıyla pozitif demek oluyor değil mi 😊😊😊
Türkçe ağlıyor şu an.. Evet test verdiğiniz kurum da söylerdi zaten daha kaç tane test lazım ikna olmanıza 😂

Hayırlı olsun da neden bu kadar inanamadınız :D ben 7 haftalıkken anladım hdhdd bi test yaptım ona da doğru düzgün bakmadım bile :D

Bosverin kimseye aciklama yapmayın bunları yazanların çoğu ilk hamileliklerinde kaç test yapmışlardır Allah bilir. Bende üç test yapıp ardından kan testine baktirip yine de inanmamıştım cunku Bir 5 aylikken düşük yaşadım iki de mol gebelik. Hayırlısıyla sağlıkla doğsun insallah🙂

Back
X