Gebelik testi

Bosverin kimseye aciklama yapmayın bunları yazanların çoğu ilk hamileliklerinde kaç test yapmışlardır Allah bilir. Bende üç test yapıp ardından kan testine baktirip yine de inanmamıştım cunku Bir 5 aylikken düşük yaşadım iki de mol gebelik. Hayırlısıyla sağlıkla doğsun insallah🙂
Teşekkür ederim, çok haklısınız hemde çoook 😊

Teşekkür ederim, çok haklısınız hemde çoook 😊
Bu konuda daha çok canınızı sikanlar olabilir. Ben ilk kan testi yaptırdığımda değerim sizinki gibiydi ebe test sonucuma bakıp bence buda mol gebelik demisti. Çok üzülmüştüm ve şu an mol gebeliğim bir yaşında odasında uyuyor😁😁

Merhaba arkadaşlar dün reglime 5 gün kala gebelik testi yapmış, pozitif çıkmıştı bug9n tekrar kaset test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz önce kan testi yaptırdım beta hcg 19.7 çıktı bu tam anlamıyla pozitif demek oluyor değil mi 😊😊😊
Merhaba kızlar yeni üye oldum hamislere bişey sorucaktim bende gebelik düşünüyorum 19 Şubat'ta adet oldum 6 Mart yumurtlama günumdu bittikten sonra belim ve sırtım kasiklarim çok ağrıyor geceleri yatarken bacaklarımda ağrıyor bide beyaz akintim oldu krem gibi süt kesiği gibi 2. Defa oldu sizce hamilelik varmıdır adetime 10 gün var

Ben adetime 6 gün kala gebelik testinde silik çizgi gördüm sonra birkaç kez tekrarladım 4 gün kala da kanda 19.70 çıkmıştı biraz daha sabret (biliyorum çok zor ) 😊 kanda test yaptır

Back
X