Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki normal ilk defa böyle bir değer çıktı gebelik olmasa bile diğer testlere göre yüksek bende bunu sordum aslında neyse Sağ olunGebelik yokken test sonucunuzun negatif çıkması sizce de normal değil miadetiniz geçmemiş bile.Eger geçerse test yapın.Olmaz diye bişey yok.Korunmasiz her ilişki gebelik ihtimalidir.
Teşekkür ederim5ve üzeri gebelik vardır sizinki malesef yok. Adet geçince tekrar bakın belki yükselir.
Yüksek değil ki sonucunuz 0,1 bile değilmişTabiki normal ilk defa böyle bir değer çıktı gebelik olmasa bile diğer testlere göre yüksek bende bunu sordum aslında neyse Sağ olun
Benim 2.36 idi 2 3 gün içerisinde regl olmuştum. Sizinkisi de Negatif yaniTabiki normal ilk defa böyle bir değer çıktı gebelik olmasa bile diğer testlere göre yüksek bende bunu sordum aslında neyse Sağ olun
Teşekkür ederim zaten doktorum önlem amaçlı yapmıştı testi fazla ilaç kullandığım için.Yüksek değil ki sonucunuz 0,1 bile değilmişhayırlısı olsun hakkınızda
Evet negatif olduğunu biliyorum bu değer farkını merak ettm birçok antibiyotik kullanıyorum acaba sıkıntı mı var diye endişelendimBenim 2.36 idi 2 3 gün içerisinde regl olmuştum. Sizinkisi de Negatif yani
Benimde 2,3 betam hasta olurmuyum yükselme sansi varmı acaba msjinizi gördükten sonra karamsar oldumBenim 2.36 idi 2 3 gün içerisinde regl olmuştum. Sizinkisi de Negatif yani
Benm beta sonucum 2,3 sizce yukselirmi 2 gun falan var adetime korkuyorum Hasta olcam diye olcak gbiyim sankiYüksek değil ki sonucunuz 0,1 bile değilmişhayırlısı olsun hakkınızda
1. 20 den yükselende varmış öyle okumuştum. Belli olmaz yükseledebilir elbette ama ben 2 3 gün sonra regl oldum. Geçenlerde de 1.20 idi akşama regl olmuştum yani değişiyor kişiden kişiyeBenimde 2,3 betam hasta olurmuyum yükselme sansi varmı acaba msjinizi gördükten sonra karamsar oldum
Yni umarım hakkınızda hayırlısı olur yükseledebilir benim yükselmişti geç döllenme olduğu içinBenm beta sonucum 2,3 sizce yukselirmi 2 gun falan var adetime korkuyorum Hasta olcam diye olcak gbiyim sanki
Kaçtı sizin betanizYni umarım hakkınızda hayırlısı olur yükseledebilir benim yükselmişti geç döllenme olduğu için
adetimden 5 gün sonra 1,20 idi.Kaçtı sizin betaniz