Gebelik testi

Alaalya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
22
5
1
Merhaba arkadaşlar beta hcg testi 0.931 olarak çıkmış doktorla daha konuşamadım ama merak ediyorum bilgisi olan var mı gebelik yokken neden böyle bir sonuç çıkar? Adetime 4 gün vardı test yapıldığında yükselme şansı var mı?

Gebelik yokken test sonucunuzun negatif çıkması sizce de normal değil mi🙄adetiniz geçmemiş bile.Eger geçerse test yapın.Olmaz diye bişey yok.Korunmasiz her ilişki gebelik ihtimalidir.

Gebelik yokken test sonucunuzun negatif çıkması sizce de normal değil mi🙄adetiniz geçmemiş bile.Eger geçerse test yapın.Olmaz diye bişey yok.Korunmasiz her ilişki gebelik ihtimalidir.
Tabiki normal ilk defa böyle bir değer çıktı gebelik olmasa bile diğer testlere göre yüksek bende bunu sordum aslında neyse Sağ olun

Benim 2.36 idi 2 3 gün içerisinde regl olmuştum. Sizinkisi de Negatif yani
Evet negatif olduğunu biliyorum bu değer farkını merak ettm birçok antibiyotik kullanıyorum acaba sıkıntı mı var diye endişelendim🙂

Benimde 2,3 betam hasta olurmuyum yükselme sansi varmı acaba msjinizi gördükten sonra karamsar oldum
1. 20 den yükselende varmış öyle okumuştum. Belli olmaz yükseledebilir elbette ama ben 2 3 gün sonra regl oldum. Geçenlerde de 1.20 idi akşama regl olmuştum yani değişiyor kişiden kişiye

Back
X