akıntın var mı adet günün ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıntın var mı adet günün ne zaman
YaaaKuzum yaptım ilk 10 dakikada çıktı telefonda görünmüyor ama gölge var![]()
NetleştirdimYaaaburdan pek anlaşılmıyo ama sen fark ediyosundur illa
kan testiyle netleştirirsin kuzucum. Varsada çoook yenidir muhtemelen
Heh şimdi gördümmNetleştirdim![]()
İnşallah vardır eşime de söylemeye çekiniyorum şuandaHeh şimdi gördümmİnşallahh sağlıklaa kat kat artar değerin canım benim. Hayırlısı olsun inşllaahhh
![]()
İlk Sen kendin iyice emin ol takip et ondan sonra söyleİnşallah vardır eşime de söylemeye çekiniyorum şuanda
Yarin sabah ilk idrarinla yap ilk on dakika içinde resmi çek at beni de etiketleDünkü testim bu canım bugün yine yapacağım ilk idrarla yapmadım malesef kaç saat bekleyeyim öyle yapayım testi
Bence hamilesinizzDaha yeni yumurtlama görüyorum ya ne kendimi kandırıyorum diyip test yapmadım dünkü teste bir bakayım dedim pembemsi çizgi belirmiş iyicene. Suya tuttum geçmiyor. Belim ve sol kasıgım öyle ağrıyor ki yürüyemiyorum bile
Hamile değilim yumurtlamam yeni oldu sanırım bilen bi kadına attım bir şey yok yeni yumurtlaman oldu diyo hatta bugun yumurtam çatladıBence hamilesinizzbizlerede dua edin lütfen
![]()
Çok hafif belli gördüm bn canimKızlar yarım saat önce içime bir şey doğdu ve test yapayım dedim aslında yumurtlama bekliyorum bugun 26. Gün ve pik gördüm ama sanki hamileyim gibi hissettim test yaptım böyle çıktı flaşa tutnca pembelik görünüyor kuruma çizgisi olabilir mi?
Allah allah test neden öyle peki ona bişey dedi miHamile değilim yumurtlamam yeni oldu sanırım bilen bi kadına attım bir şey yok yeni yumurtlaman oldu diyo hatta bugun yumurtam çatladı
Yok bir şey demediAllah allah test neden öyle peki ona bişey dedi mi
Canım ilk beş dakikada çıkan sonuç kesindir.Birde erken gebelik t seti daha iyi sonuç verir .bende normal gebelik testinde çıkmamışti