Gebelik testi

gamzeliim00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2021
203
91
28
Merhaba hanımlar . Benim adetim 8 gün gecikti . Göğüslerim çok şiş acıyor ve süt gibi beyaz akıntım var . Ara arada adet olacakmisim gibi ağrı giriyor . Test yapmayacaktım aslında 10 gün olmadan ama dayanamadım . Testi yaptıktan sonra sürekli negatif sonuç aldığım için umursamadim bir yere koydum 1 saat sonra dikkatimi çekti gözüm çarptı ve böyle birşeyle karşılaştım . Daha önce çok test yaptım ama tüm negatifler negatif olarak kaldı hiç biri pozitife dönmedi . O yüzden bu testten çok umutlandım markası freely ilk defa aldım tavsiyeler üzerine hassas olduğunu duymuştum . Sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_20220314_030759.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 118
Baya silik çıkmış normalde testin sonucu şuan pozitif benimde biraz koyusuydu bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapabilirsiniz veya yarın gidip kan testi verip sonucuna göre de öğrenebilirsiniz :) muhtemelen daha çok yeni o yüzden de silik çıkıyor herşey gönlünüzce olsun

Bunlarda miniğimi ilk öğrendiğim günün testi :)

Eklentiler

• IMG_20211210_213206.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 101
Çok mutluyum fakat test sonucu 1 saat içerisinde öyle olmuş bu yüzden yanılmaktan korkuyorum ama ilk kez başıma geldi yok olanlar gerçekten pozitife daha önce hiç dönmedi erken gebelik testi alicam sabah bakalım heyecandan uyku da tutmuyor ,

Bunlarda miniğimi ilk öğrendiğim günün testi :)
Merhaba benim de şuan bu şekilde adetimin ikinci günü ama olmadı kanama. Yarın kan vericem. Sizin bata kaç gün vardı? Ve hcg kaç çıkmıştı acaba?? Cevap verebilirseniz çok sevinirim Bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Biraz geç oldu sanırım yeni gördüm mesajı sonuç ne oldu acaba? Merak ettim doğrusu

Gebesiniz tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…