Gebelik testi

gamzeliim00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2021
203
91
28
Merhaba hanımlar . Benim adetim 8 gün gecikti . Göğüslerim çok şiş acıyor ve süt gibi beyaz akıntım var . Ara arada adet olacakmisim gibi ağrı giriyor . Test yapmayacaktım aslında 10 gün olmadan ama dayanamadım . Testi yaptıktan sonra sürekli negatif sonuç aldığım için umursamadim bir yere koydum 1 saat sonra dikkatimi çekti gözüm çarptı ve böyle birşeyle karşılaştım . Daha önce çok test yaptım ama tüm negatifler negatif olarak kaldı hiç biri pozitife dönmedi . O yüzden bu testten çok umutlandım markası freely ilk defa aldım tavsiyeler üzerine hassas olduğunu duymuştum . Sizce gebelik var mı
IMG_20220314_030729.webp

Eklentiler

• IMG_20220314_030759.webp
    IMG_20220314_030759.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 118
Baya silik çıkmış normalde testin sonucu şuan pozitif benimde biraz koyusuydu bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapabilirsiniz veya yarın gidip kan testi verip sonucuna göre de öğrenebilirsiniz :) muhtemelen daha çok yeni o yüzden de silik çıkıyor herşey gönlünüzce olsun 💕

Bunlarda miniğimi ilk öğrendiğim günün testi :)

Eklentiler

• IMG_20211210_213206.webp
    IMG_20211210_213206.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 101
Baya silik çıkmış normalde testin sonucu şuan pozitif benimde biraz koyusuydu bir kaç gün daha bekleyip tekrar yapabilirsiniz veya yarın gidip kan testi verip sonucuna göre de öğrenebilirsiniz :) muhtemelen daha çok yeni o yüzden de silik çıkıyor herşey gönlünüzce olsun 💕
Çok mutluyum fakat test sonucu 1 saat içerisinde öyle olmuş bu yüzden yanılmaktan korkuyorum ama ilk kez başıma geldi yok olanlar gerçekten pozitife daha önce hiç dönmedi 🥰 erken gebelik testi alicam sabah bakalım heyecandan uyku da tutmuyor ,😄❤️

Bunlarda miniğimi ilk öğrendiğim günün testi :)
Merhaba benim de şuan bu şekilde adetimin ikinci günü ama olmadı kanama. Yarın kan vericem. Sizin bata kaç gün vardı? Ve hcg kaç çıkmıştı acaba?? Cevap verebilirseniz çok sevinirim 🙏🏻 Bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️💐

Merhaba benim de şuan bu şekilde adetimin ikinci günü ama olmadı kanama. Yarın kan vericem. Sizin bata kaç gün vardı? Ve hcg kaç çıkmıştı acaba?? Cevap verebilirseniz çok sevinirim 🙏🏻 Bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️💐
Biraz geç oldu sanırım 🤭 yeni gördüm mesajı sonuç ne oldu acaba? Merak ettim doğrusu

Merhaba hanımlar . Benim adetim 8 gün gecikti . Göğüslerim çok şiş acıyor ve süt gibi beyaz akıntım var . Ara arada adet olacakmisim gibi ağrı giriyor . Test yapmayacaktım aslında 10 gün olmadan ama dayanamadım . Testi yaptıktan sonra sürekli negatif sonuç aldığım için umursamadim bir yere koydum 1 saat sonra dikkatimi çekti gözüm çarptı ve böyle birşeyle karşılaştım . Daha önce çok test yaptım ama tüm negatifler negatif olarak kaldı hiç biri pozitife dönmedi . O yüzden bu testten çok umutlandım markası freely ilk defa aldım tavsiyeler üzerine hassas olduğunu duymuştum . Sizce gebelik var mıEki Görüntüle 3025050
Gebesiniz tebrikler :)

Back
X