Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz? Adetime 4 gün var bugün test yaptım 10 dakika içinde çok silik bir çizgi belirdi akşama doğru test çok netleşti. Gebelik var Mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi mi sizceAdetinize daha varmis, 2 gun sonra sabah ilk idrarla tekrarlayin derim. Pembemsi cizgiler gebeligi gosterebiliyor ama testinizdeki biraz soluk. Yaniltabilir.
Gayet renkli duruyor ters bu marka pembe alt tabanlı sonuç vermiyor diye biliyorum amaAdetinize daha varmis, 2 gun sonra sabah ilk idrarla tekrarlayin derim. Pembemsi cizgiler gebeligi gosterebiliyor ama testinizdeki biraz soluk. Yaniltabilir.
Markayi bilmiyorum, pozitif de olabilir tabi...Gayet renkli duruyor ters bu marka pembe alt tabanlı sonuç vermiyor diye biliyorum ama![]()
Kan versen daha iyi bende yaşadım bu durumuKızlar lütfen yardımcı olur musunuz? Adetime 4 gün var bugün test yaptım 10 dakika içinde çok silik bir çizgi belirdi akşama doğru test çok netleşti. Gebelik var Mıdır?
Pozitif benim daha kese yok tabi pazartesi bekliyorum kan vericem tabi bu arada adet gormesem iyi sen ne yaptın adet oldun mu kan verdin mi canimSonuç ne çıktı ?
Çok tebrik ederim gözünüz Aydın :) Ben de adet günümü bekliyorum eğer olmazsam kan vermeye gideceğim. Sizinde böyle sonradan mı netleşti? Kuruma çizgisi midir diye kafam karışıyor
Tmm canım inşallah güzel haber alırsın bana yaz ozelden inşallah vardırİnşallah kanamanız da olmaz. Bende tekrar test yapacağım yarın ilk idrarla. Sonucu haber veririm tabiki inşallah vardır![]()
son durum nedirKızlar lütfen yardımcı olur musunuz? Adetime 4 gün var bugün test yaptım 10 dakika içinde çok silik bir çizgi belirdi akşama doğru test çok netleşti. Gebelik var Mıdır?
Canım bu çok silik bir çizgi değil zaten gebelik de var yazmışsın sonraki mesajlarda hayırlı olsun. Bu dönemde beta takibi çok önemli 2 günde bir beta baktır birkaç kez baktirsan yeter güzel artış olursa her şey yolunda demektir kese ve bebek için beklersin. Sağlıkla kucağına al inşallahKızlar lütfen yardımcı olur musunuz? Adetime 4 gün var bugün test yaptım 10 dakika içinde çok silik bir çizgi belirdi akşama doğru test çok netleşti. Gebelik var Mıdır?