Gebelik testi

Naz5959

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2022
10
4
16
23
Erken gebilik testi adetime 3 gun kala yaptım silik çizgi çıktı normal gebelik testi adet gunum 3 gun sonra yaptim çok silik çıktı ve şuanda kahverengi kanamam ve çok hafif kasıkda ağrım var hamilemiyim

Erken gebilik testi adetime 3 gun kala yaptım silik çizgi çıktı normal gebelik testi adet gunum 3 gun sonra yaptim çok silik çıktı ve şuanda kahverengi kanamam ve çok hafif kasıkda ağrım var hamilemiyim

Canım kan ver değerlerine bakılır en güvenli
Daha onceki gebeligimdede aynisini yaşadım kan verdim pozotif çıktı kanamam oldu gitim doktor birsey olmaz dedi 2 gun sonra dusuk yaptim ondan korkuyorum

Kızlar kanamam oldugu icin acile gitim kan verdim hcg 3.5 çıktı gebelik varda diyemem yokda diyemem dedi daha erken diye aranizda bu durumu yaşayan oldumu

Kızlar kanamam oldugu icin acile gitim kan verdim hcg 3.5 çıktı gebelik varda diyemem yokda diyemem dedi daha erken diye aranizda bu durumu yaşayan oldumu
Canim bence kimyasal yasamissin sen suan ayni durumdayim bende.kan vermedim ama gebelik testlerim silik cikiuor adete 4gün war ve bugun acik renk pembe akintim oldu sanirim yine kimyasal geciriyorum bende

Back
X