- 6 Mayıs 2022
- 22
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi Deren353535
Merhabalar awox erken gebelik testi aldım ilk beş dakikasında silik çizgi oluştu sonra baya vakit geçtikten sonra baktım belirginleşti silik çizgi sizce hamile miyim kullanan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testine bakabilir miyim canimMerhabalar awox erken gebelik testi aldım ilk beş dakikasında silik çizgi oluştu sonra baya vakit geçtikten sonra baktım belirginleşti silik çizgi sizce hamile miyim kullanan varmı
Testine bakabilir miyim canim
Hadi inşallah oazartesi ilk işim hastaneye gitmek olucak bu markamı yaptığınız testGebelik var gorunuyo benimde adete 2 gün kala bu şekilde çıkmıştı![]()
İlaç kullanmadım hiç gebelik olabilir diyeEger öyle olduysa vardir ama igne ilac bisey kullandiysaniz bazi ilaclar idrarla atildigndan etkileyebiliyor testi
Testinizi göremedim resim olarak ama hayirlisi olsun bide adetiniz gecikince normal gebelik testi yaparsiniz cikar insallah miratech marka test de iyi birde artimed var gönlünce olur insİlaç kullanmadım hiç gebelik olabilir diye
Amin canım insTestinizi göremedim resim olarak ama hayirlisi olsun bide adetiniz gecikince normal gebelik testi yaparsiniz cikar insallah miratech marka test de iyi birde artimed var gönlünce olur ins![]()
Aynen canm awox şu benimkide ve aynı böyle çıktı ilkten daha sonra dah ada belirginlestiHadi inşallah oazartesi ilk işim hastaneye gitmek olucak bu markamı yaptığınız test
İnşallah canım yanılmaktan çok korkuyorumAynen canm awox şu benimkide ve aynı böyle çıktı ilkten daha sonra dah ada belirginleşti
Yanilcagini düşünmüyorum bu testler evet yalancı pozitif cikariyo ama ben yalancı pozitifi de gördüm çok aşırı silik gözle bile zor gorunuyodu. Bence var ama yine de tabi kan vererek daha netleştirmek lazimİnşallah canım yanılmaktan çok korkuyorum
İnşallah canım yanılmam kan vericem mutlakaYanilcagini düşünmüyorum bu testler evet yalancı pozitif cikariyo ama ben yalancı pozitifi de gördüm çok aşırı silik gözle bile zor gorunuyodu. Bence var ama yine de tabi kan vererek daha netleştirmek lazim
Gönlünce olur inşallah herseyİnşallah canım yanılmam kan vericem mutlaka
Bence var gördüm regle kaç kün kalaSizce varmi
Böyle varla yok gibi canım adetin gecikti mi ?Sizce varmi
İns yükselir canım 5 ve üstüne gebelik var diyolar ama yükselmesi lazım tabi 2 günde bir tahlil ver bakalım yükselecek mi birde kendin idarar tahliliyle takip yapablirsin mesela yarın sabah idrar testi yap bakalım biraz daha belirgin olacak mı cizgiBeta baktırdım 5.30cikti