Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk test 1 gün sonra cikmisti o şekilde silik bu en son yaptığım test 30 dk içinde çıktı bende pko var kızımı emzirdigim içim yeni adet olmuştum olmayınca test yaptım günüm geçince oyle silik çıktı ikinci resmi sonradan çektim ve attim resmini ilk 30 dk böyle idiKuruma çizgisi gibi duruyor. İlk test ile son test arasında 6 gün varsa son yaptığınız testin çok daha koyu olması gerekiyordu. En kesini kan vermeniz olur kan verin bence.
15dk sonra cikan cizgi gecersiz sayiliyor, 1 2 gun daha bekleyip tekrar test yapinİlk test 1 gün sonra cikmisti o şekilde silik bu en son yaptığım test 30 dk içinde çıktı bende pko var kızımı emzirdigim içim yeni adet olmuştum olmayınca test yaptım günüm geçince oyle silik çıktı ikinci resmi sonradan çektim ve attim resmini ilk 30 dk böyle idi
15dk sonra cikan cizgi gecersiz sayiliyor, 1 2 gun daha bekleyip tekrar test yapin
Merhaba benim testimede bakar mısınız ben mı yanlış görüyorum 6 7 dk içinde cıktı fotoğrafta tam net çıkmadı gibi bugün adet günüm15dk sonra cikan cizgi gecersiz sayiliyor, 1 2 gun daha bekleyip tekrar test yapin
Benim ki gibi işte silik ne demekBende bugün yaptım ilk 5 dk da var mi bunda acaba bana biraz silik geldi
Kac dk da çıktıBenim ki gibi işte silik ne demek Eki Görüntüle 3077063
6 7 dk içinde bugün adet günüm. Ama sizinki daha belirginKac dk da çıktı
Benimde öyle düzenli değil zaten bugün diyorum ama bakalım kan ver ben öyle yapacamValla benimde hiç fikrim yokbenim adet 9 gün geçti bugünle birlikte pko var bende hayırlısı diyelim
Hayırlısı olsun inşalalh sonucu yazar mısın bende bugün kanda baktiracamVerdim bugün yarına sonuç cikicak
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, ben de bu konuda sizlere sormak istiyorum adetim 2 gün geçti ve 4 gün önce yani adetime 2 gün kala test yaptım silik çıktı ama dün tekrar yaptım bir şey çıkmadı sinirlenip testleri attim yoksa resim çekerdim ama 1 haftadır bel bacak ağrım var ve arada batma yaşıyorum bugün de midem yanıyor başka hiçbir şey yok ne düşünüyorsunuz nasip olsa ilk gebeliğim olacak ve korkuyorum.Üstteki ni değerlendirmenin o test 6 gün önceki testten 2. Ve 3. Testi dün yaptım 30 dk içinde çıktı silk çizgi sanki resmi şimdi çektim bu arada
Her zaman en garantisi kan vermek gidip hastanede bı beta baktirinİnşallah güzel sonuçlar alırsınız, ben de bu konuda sizlere sormak istiyorum adetim 2 gün geçti ve 4 gün önce yani adetime 2 gün kala test yaptım silik çıktı ama dün tekrar yaptım bir şey çıkmadı sinirlenip testleri attim yoksa resim çekerdim ama 1 haftadır bel bacak ağrım var ve arada batma yaşıyorum bugün de midem yanıyor başka hiçbir şey yok ne düşünüyorsunuz nasip olsa ilk gebeliğim olacak ve korkuyorum.