Canım ilk 5 dakika dikkate alınmalı ama hepsi aynı çıktığına göre bozuk olma ihtimali düşük. Bu arada artımed sanırım ben de aynısını kullandım doğru sonuç verdi. Yine de farklı bir markayla tekrar yap ya da en doğru sonucu kan testi verir kan ver6 gün var adetime ve ben hamilemiyim değil miyim anlamadım testi yaptıktan bir kaç saat sonra silik çıkıyor
Farklı markada denedim yine saatler sonra ikinci çiZgi silik çıkıyor kafayı yicem az kaldıCanım ilk 5 dakika dikkate alınmalı ama hepsi aynı çıktığına göre bozuk olma ihtimali düşük. Bu arada artımed sanırım ben de aynısını kullandım doğru sonuç verdi. Yine de farklı bir markayla tekrar yap ya da en doğru sonucu kan testi verir kan ver
Çok ilginç gerçekten. En iyisi kan ver net sonuç alırsın en azındanFarklı markada denedim yine saatler sonra ikinci çiZgi silik çıkıyor kafayı yicem az kaldı
Son sıradaki teste idrarı çok damlatmışsınız, diğerlerinde silik çizgi var ilk 5 dakika da çıktıysa gayet net bir sonuç alırsınızBu şekilde
Yok kuzum ya saatler sonra çıkıyor ikinci silik çizgiSon sıradaki teste idrarı çok damlatmışsınız, diğerlerinde silik çizgi var ilk 5 dakika da çıktıysa gayet net bir sonuç alırsınız
Kafayı yiyorum bir bilsen bide içimede boşalmadı geri çekilme yöntemiyle ilişki oluyordukuruma cızgısı o. . bı kac gun sonra yap test harcama bu kadar erkenden :)
yanı kac yıl gerı cekılme yaptık anneler teyzeler hep oyle yapıyor.. da korunmak olmuyor ya hani ıhtımal dahilinde hamıle kalmak.. 6 gun kala cok dusuk ıhtımal testte cıkması zaten. hayırlısını versın rabbım :) stres yapma . bende de bazı testlerde bekleyınce cızgı cktı. bazı markalar da 1 ay dursa bısıcık cıkmıyo. nedendır bılmemKafayı yiyorum bir bilsen bide içimede boşalmadı geri çekilme yöntemiyle ilişki oluyordu
Valla bilmiyorum anlamadım birşey adetim bittikten 5 gün sonra dışarda gezerken birşey geldi akıntı sandım kahverengi kan gelmiş sadece o gün bir dahada biley gelmedi ara kanamamı oluyormul ne ilk defa başıma geliyor ama inşallah vardıryanı kac yıl gerı cekılme yaptık anneler teyzeler hep oyle yapıyor.. da korunmak olmuyor ya hani ıhtımal dahilinde hamıle kalmak.. 6 gun kala cok dusuk ıhtımal testte cıkması zaten. hayırlısını versın rabbım :) stres yapma . bende de bazı testlerde bekleyınce cızgı cktı. bazı markalar da 1 ay dursa bısıcık cıkmıyo. nedendır bılmem
Kuruma çizgisidir o zamanYok kuzum ya saatler sonra çıkıyor ikinci silik çizgi
İnşallah hamilesindir ama saatler sonra çıkan çizgi doğru olmaya bilirBu şekilde
Bilmiyorum ki ya ofKuruma çizgisidir o zaman
Tekrarlayacamğım ya inşallah vardır yoksa çok üzüleceğimİnşallah hamilesindir ama saatler sonra çıkan çizgi doğru olmaya biliren iyisi 2gün bekle yeniden test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?