Gebelik testi

Oznur caglar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
44
15
18
30
Merhaba bayramdan 1 hafta önce kahverengi leke geldi ve bir peçeteden sildim ve geçti bir daha gelmedi
-Akıntım çok oluyor
_sık sık tuvalete gidiyorum
Bunların sonucunda evde test yaptım çift çizgi çıktı
Pazartersi günü Gebelik için kan vermeye gittim hala sonuç çıkmadı sizce durum ne saglık ocagına gidince sormak için daha sonuçlar çıkması diyor Normal mi??
Bu arada son regl tarihim 12 Haziran

Eklentiler

• IMG_20220708_103421.webp
    IMG_20220708_103421.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 475
Merhaba bayramdan 1 hafta önce kahverengi leke geldi ve bir peçeteden sildim ve geçti bir daha gelmedi
-Akıntım çok oluyor
_sık sık tuvalete gidiyorum
Bunların sonucunda evde test yaptım çift çizgi çıktı
Pazartersi günü Gebelik için kan vermeye gittim hala sonuç çıkmadı sizce durum ne saglık ocagına gidince sormak için daha sonuçlar çıkması diyor Normal mi??
Bu arada son regl tarihim 12 Haziran
Tebrik ederim sağlıkla kucağıniza alın.
Sonuçların şimdiye kadar çıkmış olması gerekirdi.. bence bir kadın doğum uzmanına muayene olmanızda fayda var.

Tebrik ederim sağlıkla kucağıniza alın.
Sonuçların şimdiye kadar çıkmış olması gerekirdi.. bence bir kadın doğum uzmanına muayene olmanızda fayda var.
İşte kan testi sonucu daha açıklanmadı o yüzden ilk başta bayram bitti ve kalabalık mı diye ama bilmiyorum ki bende anlamadım bakalım hayırlısı artık

Sağlık ocagını aradım gebelik testi yapan adet arızalı dediler cuma gününe kadar hallolur dediler
Ama cuma gnüne kadr duran kan ne olur bilemedim doğru sonuç gösterir mi.evet tüplerin içinde özel bi sıvı oluyo heparin diye pıhtılaşmasını önlüyo ama yine de doğru çıkr mı.yakınlarda tıp merkezi fln yok mu 1 saate çıkarıyolar sonucu

sağlık ocagındaki kanlarda en son ve zor çıkan hcg oluyo diğerleri 2.gün çıkarken hcg 3-4 günü geçebiliyo heleki büyük sağlıkocağı ve kabalık ilçedeyseniz dahada uzuyo :işsiz::işsiz: ama bence de gebesiniz hayırlısı olsun:KK200:

Aile hekiminden ziyade kadın doğuma gidin sizden isteyeceği testler olur folik asit'e başlatır sizden testler ister testlerinizi maddi durumunuza göre ister özelde ister devlette yaptırabilirsiniz

Back
X