Gebelik testi

Eozlemtsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
698
301
53
33
Adetime bir gün var ama kasıkta bir kaç gündür ağrı var ,bulantılarım var ve test mi yapsam diyorum.ama erken gebelik testi mi yoksa normal kaset test mi yaptırmalıyım bilemedim?

Adetime bir gün var ama kasıkta bir kaç gündür ağrı var ,bulantılarım var ve test mi yapsam diyorum.ama erken gebelik testi mi yoksa normal kaset test mi yaptırmalıyım bilemedim?
Erken gebelik al yada en garantisi kan ver ben 1 gun gecikince verdim degeri dusuktu ama pozitif ciktim hatta sabredemedim ozel hastaneye gittim kan verdim gece

Bencede kafes test deneyin. Erken gebelik testi yanıltıcı yazanlar çok oluyor. Sonucu bize de yazin☺
İki testten de aldım .erken gebelik testini yaptım sonuç negatif .diğerini de yarın sabah yapicam adet günüm yarın . Nasipse varsa burdan yazicam.insallah vardır. Martta bebeğimi kaybettim Rabbim yeniden isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏

İki testten de aldım .erken gebelik testini yaptım sonuç negatif .diğerini de yarın sabah yapicam adet günüm yarın . Nasipse varsa burdan yazicam.insallah vardır. Martta bebeğimi kaybettim Rabbim yeniden isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏
Inşallah vardır ☺ ben regl bir gün geciktikten sonra yapmıştım onda bile çok silik çizgi çıkmıştı. Ikinci gecikme gününde tekrarlayınca koyulasmisti. Bir gün geciksin bence garanti olur.

BENIM DE YARIN ADET GÜNÜM BU SON GÜN IDI OLMAZSAM EĞER YAPACAĞIM TESTI BAKALIM NASIPTE VARSA BAKALIM KIM ONCELIK YAPACAK. HAYIRLISI 😁Ha bu arada kaset testte çıkar emin ol.Gecikme olunca.

Back
X