- 27 Ağustos 2022
- 19
- 3
- 1
- Konu Sahibi melek korkmazzz
Gebelik testleri doğru sonucu verir mi tamamen güvenmeli miyim testlere ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır testler %100 doğru sonuç veriyor diyemeyiz burda bir çok kadın pozitif görüp kanda negatif çıkında hayal kırıklığı oluyor tek %100 sonuç veren kan testidirGebelik testleri doğru sonucu verir mi tamamen güvenmeli miyim testlere ?
Hayır testler %100 doğru sonuç veriyor diyemeyiz burda bir çok kadın pozitif görüp kanda negatif çıkında hayal kırıklığı oluyor tek %100 sonuç veren kan testidir
Peki adet söktürücü doğal bir yöntem denediniz mi daha önce bilginiz var mı acaba ?
Ben maydanozu kaynatıp suyunu süzüp soğumasını bekleyerek içiyordum işe yarıyordu.Peki adet söktürücü doğal bir yöntem denediniz mi daha önce bilginiz var mı acaba ?
Bir de sıcak duş alın ve sıcak su torbasını teninizi yakmayacak şekilde koyun kan akışı hızlansınBen maydanozu kaynatıp suyunu süzüp soğumasını bekleyerek içiyordum işe yarıyordu.
Çok teşekkür ediyorumBen maydanozu kaynatıp suyunu süzüp soğumasını bekleyerek içiyordum işe yarıyordu.
Kaç gün içiyordunuz acaba kaç günde etki ediyorBen maydanozu kaynatıp suyunu süzüp soğumasını bekleyerek içiyordum işe yarıyordu.
3 gün önceden içmeye başlıyordum. Ne zaman etki edeceği tamamen vücudunuza bağlıKaç gün içiyordunuz acaba kaç günde etki ediyor
Siz galiba adet olmadan önce içiyosunuz . Ben geçiken adet için böyle bişey olup olmadığını meral ediyorum. Neredeyse 2 hafta kadar gecikti adetim buna bir etki eder mi ? Test yaptım negatif ama hala olmadım .3 gün önceden içmeye başlıyordum. Ne zaman etki edeceği tamamen vücudunuza bağlı
Etki eder tabii farketmiyor. Rezene ya da adaçayıda içebilirsiniz bol bol sıcak tutun kasık bölgenizi. Ama bence 2 haftalık bir gecikme için doktora gidin kist falan olabilirSiz galiba adet olmadan önce içiyosunuz . Ben geçiken adet için böyle bişey olup olmadığını meral ediyorum. Neredeyse 2 hafta kadar gecikti adetim buna bir etki eder mi ? Test yaptım negatif ama hala olmadım .
Bende ondan çok korkuyorum inşallah öyle bişey yoktur .teşekkür ederimEtki eder tabii farketmiyor. Rezene ya da adaçayıda içebilirsiniz bol bol sıcak tutun kasık bölgenizi. Ama bence 2 haftalık bir gecikme için doktora gidin kist falan olabilir