Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 10 dakikadan sonra testler geçersiz olur. 1 saat sonraki test çöptür artık yorumlanmaz.Merhaba kızlar ben dün akşam ve bugün sabah freely gebelik testi yaptım hayalet denecek kadar az görünen bi çizgi çıkıyo ilk 10 dk da sonra 1 saat geçince testler böyle oluyo freely marka test hep mi böyle adetime 2 gün var bu arada
Cevabınız için teşekkür ederimİlk 10 dakikadan sonra testler geçersiz olur. 1 saat sonraki test çöptür artık yorumlanmaz.
10 dkka içinde çıkıyosa gebelik olabilir. Bugünde test yapsaydın koyulaşma varsa gebelik vardır demek. İnşaallahda vardır.Merhaba kızlar ben dün akşam ve bugün sabah freely gebelik testi yaptım hayalet denecek kadar az görünen bi çizgi çıkıyo ilk 10 dk da sonra 1 saat geçince testler böyle oluyo freely marka test hep mi böyle adetime 2 gün var bu arada
Bugün akşam yaptım yine aynı zor görünen silik çizgi yarın adet günüm büyük ihtimalle hamile değilim teşekkürler cvp için10 dkka içinde çıkıyosa gebelik olabilir. Bugünde test yapsaydın koyulaşma varsa gebelik vardır demek. İnşaallahda vardır.
Cnm var gibi çizgiBugün akşam yaptım yine aynı zor görünen silik çizgi yarın adet günüm büyük ihtimalle hamile değilim teşekkürler cvp için
Merhaba bugün regl günüm hala olmadım olacak gibi sancı falan da yok adetten 6 gün önce 2 damla kahve leke gelmiştiMerhaba bende aynısını yaşamıştım regl oldunuz mu?
Benimde dündü bende hala olamadım test yaptınız mı bulunMerhaba bugün regl günüm hala olmadım olacak gibi sancı falan da yok adetten 6 gün önce 2 damla kahve leke gelmişti
Bugün test yaptınız mı?Benimde dündü bende hala olamadım test yaptınız mı bulun
Yaptım sabah negatif maalesefBugün test yaptınız mı?
Sabah yaptım test ama negatif ovülasyon pik niye böyle oldu anlamadımçizgi var ama adete 2gün kala için fazla silik. bu sabahta yapın testiiii merak ettimmm
Yaptım sabah negatif maalesefOvulayım
Geç döllenme ola bilir ovulasyon testinin bildiğim kadarıyla hamilelik yoksa ve regl gününüz ise silik çıkması gerekiyorduYaptım sabah negatif maalesef
Baya koyu c den de koyu çıktı umarım vardırGeç döllenme ola bilir ovulasyon testinin bildiğim kadarıyla hamilelik yoksa ve regl gününüz ise silik çıkması gerekiyordu
Bugünkü ovülasyon testi daha da koyu çıktı gecikmenin 2. Günü gebelik testi hala negatif
Merhaba, 341 den 647 ye çıktı 36 saatte bu sonuç iyi mi sizce10 dkka içinde çıkıyosa gebelik olabilir. Bugünde test yapsaydın koyulaşma varsa gebelik vardır demek. İnşaallahda vardır.