- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi Xxxxxfatmaxxxxxxx
-
Normalde adetime 4 gün var hep gününde düzenli adet olurum ama şuanda bugün hafif pembe bir kan geliyorBelirtileriniz var mı varsa ne zamandan beri vardı
2 testte aynı Marka mıydı farklıysa ondan kaynaklı olabilir hcg algılama yüzdeleri farklı oluyor çünküAdetime tam 4 gün var şimdide tuvalete girdiğimde peçeteye sildiğimde hafif pembemsi bir akıntı geldi sonra kesildi ama sağ kasığımda da hafif sancılar yaşıyorum
Farklı markalardı2 testte aynı Marka mıydı farklıysa ondan kaynaklı olabilir hcg algılama yüzdeleri farklı oluyor çünkü
2 test birden alın sabahki ilk idrarla tekrar deneyinÖncelikle merhaba ben ovülasyon günümde ilişkiye girdim ovülasyondan tam 10 gün sonra test yaptım çift çizgi çıktı aynı günün akşamı bidaha yaptım tek çizgi şimdi böyle bişey başına gelen varmı merak ediyorum
Aynı marka iki test alıp deneyin evet sonucu mutlaka yazın buraya çok merak ettim çünkü inşallah hamilesinizdir Allah’ın izniyleFarklı markalardı
Bugün kan verdim beta 134Aynı marka iki test alıp deneyin evet sonucu mutlaka yazın buraya çok merak ettim çünkü inşallah hamilesinizdir Allah’ın izniyle
Tebrikler çok sevindim adınızaBugün kan verdim beta 134