Gebelik Testi

sevgilikendimm

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
18
10
18
31
Kızlar selammm adetim 6 gün geciktiği için bugün bir erken gebelik testi yapmak istedim ilk saniyelerde ikinci çizgi silik çıktı bir kaç dakika içinde hafif belirginleşmeye başladı bir bakar mısınız ? Bu testlerde yanılma olasılığı olabilir mi kafam çok karışık 😔 Mesela tam emin olmak için kan testi yarın versem mi yoksa bir kaç gün beklesem mi ? Normalde de adetim çünkü düzensiz olduğu için benim emin olamıyorum erkenden de heveslenmek istemiyorum

Eklentiler

• 1F60D690-53FB-4542-98F8-62FE4A822500.webp
    1F60D690-53FB-4542-98F8-62FE4A822500.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar selammm adetim 6 gün geciktiği için bugün bir erken gebelik testi yapmak istedim ilk saniyelerde ikinci çizgi silik çıktı bir kaç dakika içinde hafif belirginleşmeye başladı bir bakar mısınız ? Bu testlerde yanılma olasılığı olabilir mi kafam çok karışık 😔 Mesela tam emin olmak için kan testi yarın versem mi yoksa bir kaç gün beklesem mi ? Normalde de adetim çünkü düzensiz olduğu için benim emin olamıyorum erkenden de heveslenmek istemiyorum
Hamilesin canım hayırlı olsun kan vermen tabi en büyük kesin sonuçtur

Pozitifin alâsı bu 😍 Kanda da hemen çıkar.

Kızlarrrr çift çizgiden sonra peçete ile silerken böyle pembemsi bir kan geldi ne çok ne az olacak şekilde bu normal mi yoksa test hatalı regl mi olcam anlamadım kafam çok karıştı
Ya ben daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için, öyle lekelenmeye başlamıştı, kanamayla gitti 😭
İnşallah her şey yolundadır, böyle yerleşme kanaması yaşayan da oluyor. Bir doktora görün en kısa zamanda 🙃

Gezinirken paylaşımınızı gördüm. Benimde adetim düzensiz pcosum vardı birkaç doktor bana tüp bebeksiz hamile kalamazsın dedi. Kaç kere yumurta çatlatma iğnesi kullandım başka ilaçlar vs. olmamıştı bende artık doktora gitmeyeceğim dedim akışına bıraktım. Adetim gecikti diye öylesine test yaptım ve sizin testimiz gibi çıktı. Şimdi içim içime sığmıyor. O doktora gidip naberrr demek istiyorum

Gezinirken paylaşımınızı gördüm. Benimde adetim düzensiz pcosum vardı birkaç doktor bana tüp bebeksiz hamile kalamazsın dedi. Kaç kere yumurta çatlatma iğnesi kullandım başka ilaçlar vs. olmamıştı bende artık doktora gitmeyeceğim dedim akışına bıraktım. Adetim gecikti diye öylesine test yaptım ve sizin testimiz gibi çıktı. Şimdi içim içime sığmıyor. O doktora gidip naberrr demek istiyorum
Ayyy hayırlısı olsun inşallah 🙏 çok sevindim adınıza ❤️

Durum nedir acaba ❤️
Daha çok yeniymişiz ❤️ kan testim o gün 88.89 çıktı küçük olduğu için kese gözükmedi 10 gün sonra tekrar gideceğim yerleşme kanamasıdır dedi korkulacak şimdilik bir şey yok ama kanama koyu kırmızı ve yoğunlaşırsa gel dedi şimdilik azar azar kahverengi leke bazende pembemsi kan gibi oluyor bakalım inşallah sıkıntı olmadan devam ederim 🙏🧿❤️

Daha çok yeniymişiz ❤️ kan testim o gün 88.89 çıktı küçük olduğu için kese gözükmedi 10 gün sonra tekrar gideceğim yerleşme kanamasıdır dedi korkulacak şimdilik bir şey yok ama kanama koyu kırmızı ve yoğunlaşırsa gel dedi şimdilik azar azar kahverengi leke bazende pembemsi kan gibi oluyor bakalım inşallah sıkıntı olmadan devam ederim 🙏🧿❤️
Çok sevindim 🥲 İnşallah 🧿🧿🧿

Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin , benimde adetim 2 gün gecikti sizce hamilelik olabilirmi?
İlk resim ilk 5 dakika, 2 cide 5 dakika sonrasi...
Ama bütün adet belirtilerim var karın agrisik kaşık bel
IMG-20221110-WA0011.webp

Eklentiler

• IMG-20221110-WA0016.webp
    IMG-20221110-WA0016.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 34
Canım başka nasıl bir belirtin vardı benim de gecikti 2 gün ama test yapmaya korkuyorum hep negatifi gormekten

Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin , benimde adetim 2 gün gecikti sizce hamilelik olabilirmi?
Eki Görüntüle 3159529
Canım başka nasıl bir belirtin vardı benim de gecikti 2 gün ama test yapmaya korkuyorum hep negatifi gormekten
Valla açıkçası çok net belirtim olmadı adetim 5 gün gecikti ama ben normalde de düzensiz adet gördüğüm için çok emin değildim fakat beni şüpheye düşüren duygu değişimi oldu en ufak şeye duygulanıp ağlar oldum orda şüphelendim test yaptım

Eki Görüntüle 3159529
Teşekkür ederim ama maalesef başarıyla sonuçlanamadan sonlandı gebeliğim 😔 kimyasal gebelik oldu kendi kendind düşük gerçekleşmiş. Biraz bekleyin derim benim 5 gün gecikmişti test yaptım ama çok erken bir gebelikti 3 haftalıktı fatkettim biraz daha bekle adet gecikmenden bence en az bir 7-10 gün kadar geçsin olmazsa kan testi ver :)

Back
X