Gebelik Testi

Teşekkür ederim ama maalesef başarıyla sonuçlanamadan sonlandı gebeliğim 😔 kimyasal gebelik oldu kendi kendind düşük gerçekleşmiş. Biraz bekleyin derim benim 5 gün gecikmişti test yaptım ama çok erken bir gebelikti 3 haftalıktı fatkettim biraz daha bekle adet gecikmenden bence en az bir 7-10 gün kadar geçsin olmazsa kan testi ver :)
Çok üzüldüm gerçekten , Rabbim inşallah tekrar sağlıklı bir şekilde gebelik nasip eder, tamam canım tavsiyene uycam teşekkür ederim

Canım başka nasıl bir belirtin vardı benim de gecikti 2 gün ama test yapmaya korkuyorum hep negatifi gormekten
Benimkide bugun 2 gün gecikti, bugün test yaptım böyle çıktı bnde şuan normal adet belirtileri var kasık karın bel agrisi, istersen yarında bekle olmassan bı test al dene bnce
IMG-20221110-WA0011.webp

Maalesef olmadı bizde de kimyasal gebelik oldu bugün tekrar kanama olunca hastaneye gittim kan verdim değerlerim düşmüş kendi kendine sonlanmış gebelik
Zaten her “akıntım var”ı duyduğumda aklıma bu gelir 😕 Ben de yaşadım çünkü. Doktor şöyle demişti “Vücut sağlıksız gebeliği kendisi sonlandırıyor. Normal sayılabilecek bir engelden bahsetmiyorum. Hayata tutunacak organı vs olmuyor. Mesela kalbi yok, karaciğeri yok gibi düşün”
Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah ❤️

Zaten her “akıntım var”ı duyduğumda aklıma bu gelir 😕 Ben de yaşadım çünkü. Doktor şöyle demişti “Vücut sağlıksız gebeliği kendisi sonlandırıyor. Normal sayılabilecek bir engelden bahsetmiyorum. Hayata tutunacak organı vs olmuyor. Mesela kalbi yok, karaciğeri yok gibi düşün”
Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah ❤️
İnşallah canım ❤️ Hepimizin en büyük isteği zaten sağlıklı evlat olsun o yüzden herşeyin güzel olanını nasip etsin Allah 🙏❤️

Back
X