- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
- Konu Sahibi Hannereyyan
-
testlerın fotosunu atsan ya :)Bugün sabah bir gebelik testi yaptım ve testte ilk başta hiç bir çizgi çıkmadı test bozuk diye düşünüp başka bir test daha aldım ve onda çok silik çıktı işin garip tarafı ilk hiç birşey çıkmayan testte çift çizgi çıktı ve çok netaklım karıştı başına böyle gelen var mı
Attım net olan biraz soluk çıkmıştestlerın fotosunu atsan ya :)
Bir marka belirtmedim amabu test markası beni hep yanılttı
ikisi farklı marka bazı markalar 5 10 bhcg algılarken bazısı 20 üstünü algılıyo. su silik cıkan testın aynısından alıp yarın ılk ıdrarla tekrar denemenı önerırırm :)Resimler
Evet ikisi farklı marka bakalım inşallah hayırlı olan olurikisi farklı marka bazı markalar 5 10 bhcg algılarken bazısı 20 üstünü algılıyo. su silik cıkan testın aynısından alıp yarın ılk ıdrarla tekrar denemenı önerırırm :)
Birisi artı Med ti bozuk olan ise roll gebelik testi idiardimet mi?
Biraz geç oldu ama yazmam testi tekrarladım ve hamileyimikisi farklı marka bazı markalar 5 10 bhcg algılarken bazısı 20 üstünü algılıyo. su silik cıkan testın aynısından alıp yarın ılk ıdrarla tekrar denemenı önerırırm :)
İlk yaptığım testlerde adet gecikmeden önce gördüm ama emin olmak için adet döneminden 2 gün sonra tekrar test yaptımçizgiyi adet gecikince mi gördünüz
Merhaba kaç dakika içinde çıktı, pozitif görünüyorKızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz
2 dakika da çıktıMerhaba kaç dakika içinde çıktı, pozitif görünüyor
Öyleyse pozitif2 dakika da çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?