Gebelik testi

404dlr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
10
1
1
23
Arkadaşlar reglim 3.gün gecikti iki tane test yaptım 2 gün arka arkaya biri 2.gün geçiktiğinde biri 3.gün de yaptım ama anlayamadım sanki diğer çizgi varmı kafamda mı kuruyorum bilmiyorum kan testine gidicem 1hafta geçsin bi ama şuanlık bunu anlamadım acaba diyorum kafam da benmi kuruyorum görmek istediğimimi görüyorum sizce nasıl 3yıldır evliyiz bu arada ve tedavi görmüyorum
A5CEEBB8-C8C7-4D49-B239-C35542A0AE0D.webp

Bendede birkaç kez böyle çıktı ama hamile değildim bu marka test yanlış gösteriyo hamileyken de negatif göstermişti ama belki senin doğrudur . Testi yapınca hemen mi çıktı

Arkadaşlar reglim 3.gün gecikti iki tane test yaptım 2 gün arka arkaya biri 2.gün geçiktiğinde biri 3.gün de yaptım ama anlayamadım sanki diğer çizgi varmı kafamda mı kuruyorum bilmiyorum kan testine gidicem 1hafta geçsin bi ama şuanlık bunu anlamadım acaba diyorum kafam da benmi kuruyorum görmek istediğimimi görüyorum sizce nasıl 3yıldır evliyiz bu arada ve tedavi görmüyorum Eki Görüntüle 3185067
Canım beyaz çizgi var sanki bu da testin hatalı olduğunu gösteriyor 🤦🏻‍♀️ ama belki vardır bebiş bence güvenilir bir kaset test ile sabah ilk idrarla tekrarla

Canım beyaz çizgi var sanki bu da testin hatalı olduğunu gösteriyor 🤦🏻‍♀️ ama belki vardır bebiş bence güvenilir bir kaset test ile sabah ilk idrarla tekrarla
Tamam canım teşekkür ederim bende ben kan testine gidyim direkt ya

Bendede birkaç kez böyle çıktı ama hamile değildim bu marka test yanlış gösteriyo hamileyken de negatif göstermişti ama belki senin doğrudur . Testi yapınca hemen mi çıktı
Zaten bu teste fazla güvenmiyodum hayır bu 5dkka içince böyle oldu ben direkt kan testine gitsemmi beklesemmi ya

Bence kan ver varsa kesin çıkar
Ay bugün acile gittim triaj bana dedi burda yapılmıyo dedim nasıl olur ben kaç defa acilde yaptırdım dalga geçer gibi yok yapılmıyo felan dedi beni çıldırttı özele gidicem eşimin maaşını bekliyorum şimdi

Ay bugün acile gittim triaj bana dedi burda yapılmıyo dedim nasıl olur ben kaç defa acilde yaptırdım dalga geçer gibi yok yapılmıyo felan dedi beni çıldırttı özele gidicem eşimin maaşını bekliyorum şimdi
Evet artık acillerde yapılmıyor. Bir tedavi başlayacak ise ilaç kullanımı için zararlı olup olmadığına bakmak için şüphe var ise yapılıyor sadece

Ben 2 ay önce özelde yaptırdım 51 TL ye

Back
X