- 9 Şubat 2023
- 15
- 11
- 8
- 25
- Konu Sahibi Lalettayin2211
-
Bende böyle öğrendim canım 10 haftamizi doldurduk şükürMerhaba hanımlar, adetim 3 gün gecikti şiddetli göğüs ağrılarım ve kasıklarımda zaman zaman ağrı ve batmalar oluyor. Test yaptım t çizgisi çok silik bir şekilde gözüküyor, hamile olabilir miyim, t çizgisini çok net görmeden hamile olan var mı
Ben bariz görüyorum ki çizgiyiMerhaba hanımlar, adetim 3 gün gecikti şiddetli göğüs ağrılarım ve kasıklarımda zaman zaman ağrı ve batmalar oluyor. Test yaptım t çizgisi çok silik bir şekilde gözüküyor, hamile olabilir miyim, t çizgisini çok net görmeden hamile olan var mı
Amin çok teşekkür ederim inşallah kan testinde de olumlu sonuç alırımTebrikler hamilesiniz kan testi verin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, kan testi de vereceğim inşallah net olumlu bir sonuç alırımBende böyle öğrendim canım 10 haftamizi doldurduk şükür
Ben bariz görüyorum ki çizgiyi
Ben bariz görüyorum ki çizgiyi
Amiiiiin , ne zaman kan testi vereceksinizAmin çok teşekkür ederim inşallah kan testinde de olumlu sonuç alırım
Tabiki çoğumuz net görmeden öğrenmişizdir. Gebelik var gözüküyor tebrik ederimMerhaba hanımlar, adetim 3 gün gecikti şiddetli göğüs ağrılarım ve kasıklarımda zaman zaman ağrı ve batmalar oluyor. Test yaptım t çizgisi çok silik bir şekilde gözüküyor, hamile olabilir miyim, t çizgisini çok net görmeden hamile olan var mı
Çok mutlu etti cevabınız teşekkür ederimTabiki çoğumuz net görmeden öğrenmişizdir. Gebelik var gözüküyor tebrik ederim
Kan testimde pozitif. HamileyimAy hadi inşallah bizlere de haber et
Çok şükür pamuğum :) sağlıcakla al kucağına inşallaaaahjhKan testimde pozitif. Hamileyimrabbim isteyen herkese Nasib etsin sağlıklı bir şekilde
Ayy aminnnÇok şükür pamuğum :) sağlıcakla al kucağına inşallaaaahjh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?