Gebelik testi

unseltll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
214
92
18
30
Kızlar merhaba. Bugün adet günüm. Az önce test yaptım negatifti. Acaba hamilelik olsa silikte olsa çıkması gerekmez miydi? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Kızlar merhaba. Bugün adet günüm. Az önce test yaptım negatifti. Acaba hamilelik olsa silikte olsa çıkması gerekmez miydi? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.
Adetim 5 gün geciktiginde yaptım negatif çıktı benim de

Ben adet günümde negatif 4 gün sonra pozitif gördüm biraz daha bekleyin bence testi tekrarlayın

Geç döllenme değilse çıkması gerekir. Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?

Bende kaset test yapmıştım negatif çıktı canim karamsara bağlama kendini erken test aldım sonra pozitif çıktı kafam karışmıştı gidip kan verdim şükür Allah'ıma 🙏 kendini strese sokma

Bende kaset test yapmıştım negatif çıktı canim karamsara bağlama kendini erken test aldım sonra pozitif çıktı kafam karışmıştı gidip kan verdim şükür Allah'ıma 🙏 kendini strese sokma
Kan testi yaptım maalesef negatifti. İnşallah diğer aylara

Back
X