Gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pnkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
😀😀Bn de raporluyum bu süreçte evdeyim normalde zaten hiç vaktim olmuyor bu bir fırsat şu an 🤤
Bence de yat keyfine bak belki de son sakin günlerin evde bi bebişin olcak. Tadını çıkar zaman kolay geçer öyle😊

Canım sorması ayıptır yaşın kaç? FSH ve LH değerin neydi? Benim 35. Ben aşılama olacağım gibi.
Yaş 31 FSH lh da sıkıntı yok normal.. daha önce 2 düşüğüm oldu tüplerde sıkıntı varmış ameliyat oldum sonra tüp Bebek istedik

Yaş 31 FSH lh da sıkıntı yok normal.. daha önce 2 düşüğüm oldu tüplerde sıkıntı varmış ameliyat oldum sonra tüp Bebek istedik
Anladım tamam canım teşekkür ederim. Benim FSH biraz yüksekti ama doktor endişelenme dedi. Yumurtluyorsun çatlıyorsun önemli olan o dedi de ondan sormak istedim.

Anladım tamam canım teşekkür ederim. Benim FSH biraz yüksekti ama doktor endişelenme dedi. Yumurtluyorsun çatlıyorsun önemli olan o dedi de ondan sormak istedim.
Yumurtlama varsa güzel zaten FSH da lh da çok sıkıntı olunca yumurtlamada da sıkıntı oluyor durum zorlaşıyor.insallah kolaylıkla gebelik elde edersiniz 🥰

Back
X