Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar sizce gebelik var mı
Ay ciddi misiniz ya elim ayağım titriyor şuan. Oruç tutuyorum diye gecikiyor sanıyorum ama negatif çıkacağından emin olarak test yaptım içim rahatlasın diye daha da kafam bulandı sonuç böyle çıkıncaVar cnm Allah bağışlasın inşallah
Kesinlikle var yarın kan testi yaptırınHanımlar sizce gebelik var mı
Amin inşallah varsa gerçekten inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 4 gün önceden yapmıştım silik çıkmıştı. Bu gayet net.
8 gün bitti bugün ama daha önce 11 gün gecikmişti sonra hasta oldum bu kez o yüzden yine aynıdır diye sanıyorumKaç gün geçti cnm
Ben de bu tarz testle yapmıştım bunlar genelde doğru çıkıyor. Bence yarın bir kan verin. Ama bilmiyorsanız bi bilgi vereyim sağlık ocağına yaptırıp pozitif çıkarsa düzenli kontrole çağırıyor sağlık ocakları. Bana bu bilgi verilmemişti bir hemşire dadandı gitmek istemedim özele devam ediyorum tahlillerim vs şehir hastanesinde yapıldı ama yine de bildiğiniz sapık gibi günde 10 kere arıyorlar kontrol vakti. Bunu bilip gidin sağlık ocağına.8 gün bitti bugün ama daha önce 11 gün gecikmişti sonra hasta oldum bu kez o yüzden yine aynıdır diye sanıyorum
Ben evleneli 10 ay oldu sağlık ocağı kaydım hala eski ikametimde zaten burada kan testi almazlar benden kaydım olmadığı için hastane daha mantıklı sizinde dediğiniz gibiBen de bu tarz testle yapmıştım bunlar genelde doğru çıkıyor. Bence yarın bir kan verin. Ama bilmiyorsanız bi bilgi vereyim sağlık ocağına yaptırıp pozitif çıkarsa düzenli kontrole çağırıyor sağlık ocakları. Bana bu bilgi verilmemişti bir hemşire dadandı gitmek istemedim özele devam ediyorum tahlillerim vs şehir hastanesinde yapıldı ama yine de bildiğiniz sapık gibi günde 10 kere arıyorlar kontrol vakti. Bunu bilip gidin sağlık ocağına.
8 gün geciktiAnlmdm cnm kaç gün geçti
Bence de hastane en iyisi bulaşmayın hiç sağlık ocağınaBen evleneli 10 ay oldu sağlık ocağı kaydım hala eski ikametimde zaten burada kan testi almazlar benden kaydım olmadığı için hastane daha mantıklı sizinde dediğiniz gibi
EvetBence de hastane en iyisi bulaşmayın hiç sağlık ocağına![]()
Amiiin Rabbim yanıltmasın inşallah şu mübarek günlerde Sevinip sonra hayal kırıklığı yaşatmasınRabbim sağ saglim kucagna almayida nasip eylsn inşallah
Tamam inşallah teşekkür ederim fikirleriniz içinİnşallah cnm bizde haber ve tüm gebelik bekleyen annelerde duan edin