A anneolmakkisteyenn Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 15 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 22 7 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi anneolmakkisteyenn #1 arkadaşlar adetim 5 gün geçti test yaptım böyle çıktı ben bı çizgi görür gibiyim pozitif miiii?
Second Bloom Yeniden çiçek açacağım 🌺 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 8.334 Emoji Skoru 6.223 Puanlar 148 7 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi anneolmakkisteyenn #2 anneolmakkisteyenn .!.: Eki Görüntüle 3229568 arkadaşlar adetim 5 gün geçti test yaptım böyle çıktı ben bı çizgi görür gibiyim pozitif miiii? Genişletmek için tıkla... Çoooookkk silik bi çizgi var ama kesin hamilesiniz diyemeyiz çünkü bazen ikinci çizginin yeri de çıkabiliyor. Sabah yeniden tekrarlayın derim
anneolmakkisteyenn .!.: Eki Görüntüle 3229568 arkadaşlar adetim 5 gün geçti test yaptım böyle çıktı ben bı çizgi görür gibiyim pozitif miiii? Genişletmek için tıkla... Çoooookkk silik bi çizgi var ama kesin hamilesiniz diyemeyiz çünkü bazen ikinci çizginin yeri de çıkabiliyor. Sabah yeniden tekrarlayın derim
A anneolmakkisteyenn Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 15 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 22 7 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi anneolmakkisteyenn #3 onbirmayis .!.: Çoooookkk silik bi çizgi var ama kesin hamilesiniz diyemeyiz çünkü bazen ikinci çizginin yeri de çıkabiliyor. Sabah yeniden tekrarlayın derim Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürlerr
onbirmayis .!.: Çoooookkk silik bi çizgi var ama kesin hamilesiniz diyemeyiz çünkü bazen ikinci çizginin yeri de çıkabiliyor. Sabah yeniden tekrarlayın derim Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürlerr
A anneolmakkisteyenn Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 15 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 22 7 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi anneolmakkisteyenn #4 Başka fikri olan var mı kizlar hamilelik belirtilerin de var test de böyle bu arada bı erken gebelik testiydi bugünde olmadım regl 6 gün geçmiş olacak adetim
Başka fikri olan var mı kizlar hamilelik belirtilerin de var test de böyle bu arada bı erken gebelik testiydi bugünde olmadım regl 6 gün geçmiş olacak adetim