Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim. Bebiş geliyor Allahın izniyle
Teşekkür ederimTestin çizgileri kaymış gibi daha harflerin altında olması lazım. Başka test var mı onunla deneyin ya da direkt kan verin
hamişsinmerhaba kızlar adetime 2 gün var gebelik testi pozitif acaba doğru mudur
Yaa öyle mi çok sevindim.Teşekkür ederimkan tahlili de pozitif çıktı hayırlısıyla inşallah Rabbim herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederimYaa öyle mi çok sevindim.Sağlıkla gelir inşallah.
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallahAyyy maşallah hamilesiniz tebrik ediyorum
Hayırlı olsun Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahTeşekkür ederimkan tahlili de pozitif çıktı hayırlısıyla inşallah Rabbim herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederimAyyy maşallah hamilesiniz tebrik ediyorum
Ayyy maşallah hamilesiniz tebrik ediyorum
Kızlar öncelikle Allah isteyen herkese böyle bir mutluluğu yaşatsın isteyen herkese versin inşallahbenim de testimi yorumlamanızı isteyeceğim sizlerden çok karmakarışık duygular içerisindeyim adetim 2 gün gecikti iki sabah üst üste erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sonuç ne anlayamadım
Geçen ay yapmıştım bende böyle silik çıkmıştı sonra kan tahlili verdim negatifti sonra da regl oldum ama aslında pozitifmiş üzerine regl olmuşum bence birkaç gün daha bekleyin regl olursanız bile 10. 11. Günde testi tekrarlayınKızlar öncelikle Allah isteyen herkese böyle bir mutluluğu yaşatsın isteyen herkese versin inşallahbenim de testimi yorumlamanızı isteyeceğim sizlerden çok karmakarışık duygular içerisindeyim adetim 2 gün gecikti iki sabah üst üste erken gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı sonuç ne anlayamadım
anladım ki bu süreçte beklemek çok zormuş. Sabırlı olmak lazım ama insan merak ediyor .Geçen ay yapmıştım bende böyle silik çıkmıştı sonra kan tahlili verdim negatifti sonra da regl oldum ama aslında pozitifmiş üzerine regl olmuşum bence birkaç gün daha bekleyin regl olursanız bile 10. 11. Günde testi tekrarlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?