Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin sonucu paylaşırsan sevinirimKız bende birazdan yapicam dua et bende de çıksın adettim bi gün gecti![]()
Amin kuzum yaptıkdan sorna söylerim kuzum testin markası ne seninİnşallah vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin sonucu paylaşırsan sevinirim![]()
Artımed di bazı yerlerde yanlış cikiyor demisler bilemedim üzüldüm deAmin kuzum yaptıkdan sorna söylerim kuzum testin markası ne senin
Belirtin var mı canımTeşekkür ederim sabah ilk idrarla yaptım tekrar silikte olsa 2.cizgi çıktı siz be düşünüyorsunuz
Ben yaptım hiçbirşey cikmadiArtımed di bazı yerlerde yanlış cikiyor demisler bilemedim üzüldüm de![]()
Evt ikinci dizgi görünüyor bnce erken gebelik testi varsa elinde yap çoknmerak ediyorsan kaset teste çıktıysa onda haydi haydi çıkar varsaTeşekkür ederim sabah ilk idrarla yaptım tekrar silikte olsa 2.cizgi çıktı siz be düşünüyorsunuz
Bende erken gebelik testi yaptim tekrar çıkmadı bekleyip gorucez artikBen yaptım hiçbirşey cikmadi
Yaptim onda negatif çıktı bekleyip gorucez artikEvt ikinci dizgi görünüyor bnce erken gebelik testi varsa elinde yap çoknmerak ediyorsan kaset teste çıktıysa onda haydi haydi çıkar varsa