• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

supermommy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
339
99
18
30
Kızlar merhaba yumurtlamanın 11. Günü test bu şekilde çıktı gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_4375.webp
    IMG_4375.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 157
İlk 5 dakika da oldu canım dün kan testinde değer 4 çıkmıştı yani yumurtlamanın 10. Günü

İyi geceler gecikmenin 13. Günü pcos var test yaptığımda ikinci çizgi dağınık çıktı yok diye koydum gittim bı kaç saat sonra baktığımda dağınık çizgi düzgun ikinci çizgi olmuş sizce sonuç pozitif mi yaşayan var mı aceba iki kez düşüğum var ve ikisi de geç döllenme olmuştu pcos olduğu için

İyi geceler gecikmenin 13. Günü pcos var test yaptığımda ikinci çizgi dağınık çıktı yok diye koydum gittim bı kaç saat sonra baktığımda dağınık çizgi düzgun ikinci çizgi olmuş sizce sonuç pozitif mi yaşayan var mı aceba iki kez düşüğum var ve ikisi de geç döllenme olmuştu pcos olduğu için
Bekleyen test doğru sonucu genelde göstermez dağılmasının sebebi çok idrar damlatmışsınız lütfen 2/3 damla ile tekrar deneyin

Kızlar merhaba yumurtlamanın 11. Günü test bu şekilde çıktı gebelik var mı
Adetim düzensiz olduğundan yumurtlama bilemiyorm ama ilişkinin üzerinden 01.30 itibariyle tam 10 gün geçti. Erken gebelik testi alsam çıkar mı sizce ? Gündüz kasıklarımda adet olacakmışım gibi his vardı ama çok hafif.

Adetim düzensiz olduğundan yumurtlama bilemiyorm ama ilişkinin üzerinden 01.30 itibariyle tam 10 gün geçti. Erken gebelik testi alsam çıkar mı sizce ? Gündüz kasıklarımda adet olacakmışım gibi his vardı ama çok hafif.
YAni gece 01:30 itibariyle. 10. Günüme girdim. Ayrıca bu gece de dahil son 5 gecedir yanıyorum uyuyamıyorm resmen klimaya rağmen

Kanda çıkar bir kan testi verin benim de 10. Günü çıktı

Back
X