- 15 Ağustos 2023
- 339
- 99
- 18
- 30
- Konu Sahibi supermommy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 5 dakika da böyle olduysa gebelik canımKızlar merhaba yumurtlamanın 11. Günü test bu şekilde çıktı gebelik var mı
İlk 5 dakika da oldu canım dün kan testinde değer 4 çıkmıştı yani yumurtlamanın 10. Günüİlk 5 dakika da böyle olduysa gebelik canım![]()
Bir kaç gün daha bekle , kan ver bakalım artacak mıİlk 5 dakika da oldu canım dün kan testinde değer 4 çıkmıştı yani yumurtlamanın 10. Günü
Oğlumda da aynı gün aynı değerdi umarım Buda artarBir kaç gün daha bekle , kan ver bakalım artacak mı
Ayyy inşallahBence var :)
Ah inalşah artar bir prensim var bide sizinki gibi güzel prensesim olur inşallahBir kaç gün daha bekle , kan ver bakalım artacak mı
İnşallah Allah nasip eder size de güzel bir kızAh inalşah artar bir prensim var bide sizinki gibi güzel prensesim olur inşallah
24 saat geçmeden tekrar kan testi verdim dayanamayıp 16.82 çıktı artış güzel gibi sankiİnşallah Allah nasip eder size de güzel bir kız![]()
Güzel olmuş artış24 saat geçmeden tekrar kan testi verdim dayanamayıp 16.82 çıktı artış güzel gibi sanki
Çok teşekkür ederim çokGüzel olmuş artışgebesiniz ne güzel . Güzel güzel artsın
Aminnnn çok teşekkür ediyorumCanım tebrik ederim sağlıkla gelsin![]()
Bekleyen test doğru sonucu genelde göstermez dağılmasının sebebi çok idrar damlatmışsınız lütfen 2/3 damla ile tekrar deneyinİyi geceler gecikmenin 13. Günü pcos var test yaptığımda ikinci çizgi dağınık çıktı yok diye koydum gittim bı kaç saat sonra baktığımda dağınık çizgi düzgun ikinci çizgi olmuş sizce sonuç pozitif mi yaşayan var mı aceba iki kez düşüğum var ve ikisi de geç döllenme olmuştu pcos olduğu için
Adetim düzensiz olduğundan yumurtlama bilemiyorm ama ilişkinin üzerinden 01.30 itibariyle tam 10 gün geçti. Erken gebelik testi alsam çıkar mı sizce ? Gündüz kasıklarımda adet olacakmışım gibi his vardı ama çok hafif.Kızlar merhaba yumurtlamanın 11. Günü test bu şekilde çıktı gebelik var mı
YAni gece 01:30 itibariyle. 10. Günüme girdim. Ayrıca bu gece de dahil son 5 gecedir yanıyorum uyuyamıyorm resmen klimaya rağmenAdetim düzensiz olduğundan yumurtlama bilemiyorm ama ilişkinin üzerinden 01.30 itibariyle tam 10 gün geçti. Erken gebelik testi alsam çıkar mı sizce ? Gündüz kasıklarımda adet olacakmışım gibi his vardı ama çok hafif.
Kanda çıkar bir kan testi verin benim de 10. Günü çıktıAdetim düzensiz olduğundan yumurtlama bilemiyorm ama ilişkinin üzerinden 01.30 itibariyle tam 10 gün geçti. Erken gebelik testi alsam çıkar mı sizce ? Gündüz kasıklarımda adet olacakmışım gibi his vardı ama çok hafif.