Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim hamilesinizEki Görüntüle 3314914 Eki Görüntüle 3314915 merhaba arkadaşlar. İlk fotoyu cumartesi günü yapmıştım, sizlere de atmıştım. Bugün kan testi verecektim ancak hekimler grevde… İkinci fotoyu az önce yaptım. Korkuyorum.. İlk hamilelik süreci. İkincisi daha koyu gibi geldi
Çok teşekkür ederim. İşin heyecanında olunca net olan şeyi bazen zor görüyor insan. İçime su serptiniz.. Allah’ta sizlerin kalbini ferahlatsınEvet ikincisi daha koyu bence de koyulaşıyor![]()
Çok sevindim çok teşekkür ederimmmmmmTebrik ederim hamilesiniz![]()
Ne güzel dua ettiniz yav duygulandımÇok teşekkür ederim. İşin heyecanında olunca net olan şeyi bazen zor görüyor insan. İçime su serptiniz.. Allah’ta sizlerin kalbini ferahlatsın![]()
İnşAllahNe güzel dua ettiniz yav duygulandıminşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz
![]()
Teşekkür ederimm.. 6 Ekim civarıTebrikler:) bat ne zamandı acaba
Ben de gebe duası isterimTeşekkür ederimm.. 6 Ekim civarı
Etmez miyim hiç… Rabbim kalbinizdekini yaşamınızda sürdürsün inşAllahBen de gebe duası isterim![]()
Beta hcg takibi için aynı yerde yaptırılmasının daha iyi olduğu söylenir. Bilemeyiz ki bir daha yaptırmalısınız. Eğer hatalı ise bir dahaki test sonucunda belli olur.Kızlar merhaba 10 eylül adet oldum 22 eylül çatlatma iğnesi vurdurdum dün devlette kan verdim betam 52.500 çıktı bugün özelde yaptırdım 51.30 laboratuvar hatası olabilirmi 1 haftadır devlette veriyorum testi çok iyiydi özel bozdu işi
Test yaptırdınız mı tekrarAynen yarın yaptırcam tekrar