Gebelik testi

hankpr52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
375
88
28
33
Sizce gebelik varmı arkadaşlar 7 gün var adete sabah ilk idrarla yapıldı ama dün erken gebelik yaptım çıkmadı gölge bile yoktu hiç bir belirtimde yok kuruduktan sonrada çok ince bir çizgi oluştu

Eklentiler

• IMG_8509.webp
    IMG_8509.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 106
çok erken yapmışsınız testi, 2. çizgiyi göremedim ben, bir kaç gün daha bekleyin derim.

Sizce gebelik varmı arkadaşlar 7 gün var adete sabah ilk idrarla yapıldı ama dün erken gebelik yaptım çıkmadı gölge bile yoktu hiç bir belirtimde yok kuruduktan sonrada çok ince bir çizgi oluştu
Testler ilk 10 dakika geçerli. Kuruduktan sonra çıkan adı üzerinde kuruma çizgisi. Ben göremedim testte bir çizgi zaten çok erken yapmışsınız

Ben de göremedim ama çok erken yapmışsınız

Ben çizgi göremedim maalesef ama erken gebelik testlerinde çıkmayan hamileleğin kaset testte çıkması daha zor ama erken gebelik testleri bile en erken 6 gün önce %74 oranda doğru sonuç verebiliyor en iyisi adet gününün geçmesi eğer bekleyemem derseniz ben bekleyemiyordum çünkü 2-3 gün sonra yine erken gebelik testi yapmanız.

Ben çizgi göremedim maalesef ama erken gebelik testlerinde çıkmayan hamileleğin kaset testte çıkması daha zor ama erken gebelik testleri bile en erken 6 gün önce %74 oranda doğru sonuç verebiliyor en iyisi adet gününün geçmesi eğer bekleyemem derseniz ben bekleyemiyordum çünkü 2-3 gün sonra yine erken gebelik testi yapmanız.
Teşekkür ederim bekleyecegim artık yanlış da çıkmış olabilir test de bozuk olabilir testlerde o kadar çiğ çizgi yaşayıp adet oldum ki onun için olmayadabilir teşekkürler yorum yapanlara

Benimde adetime 8 gün var testim yapar yapmaz bu şekilde çıktı bir önceki gebeliğimide bu şekilde öğrenmiştim ama bu sefer daha belirgin sanki Kimyasal gebelik diyede korkuyorum daha önce bir kaç sefer kimyasal gebelik çıkmıştı ama onlar çok daha silikti bilemiyorum sizin sonucunun nedir üstünden zaman geçmiş biraz
IMG_20231102_000219.webp

Benimde adetime 8 gün var testim yapar yapmaz bu şekilde çıktı bir önceki gebeliğimide bu şekilde öğrenmiştim ama bu sefer daha belirgin sanki Kimyasal gebelik diyede korkuyorum daha önce bir kaç sefer kimyasal gebelik çıkmıştı ama onlar çok daha silikti bilemiyorum sizin sonucunun nedir üstünden zaman geçmiş biraz
Eki Görüntüle 3327984
Bence hamilesiniz☺️ neden hemen kimyasal olabilir diye düşündünüz ki kötü düşünmeyin

Eki Görüntüle 3327984

Bence hamilesiniz☺️ neden hemen kimyasal olabilir diye düşündünüz ki kötü düşünmeyin
Daha önce bir kaç sefer silik çizgi görmüştüm sonra adet olmuştum sanırım o yüzden hayırlısı tabi bekleyip görücem artık

Merhaba 6+2 yiz. Bugün keseyi gördük gayet iyi büyümüş kesen dedi ama o an heyecandan aklıma gelmedi soramadım bebeği görüyor muyuz diye 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi 6 haftalıkken bebeğin görünmesi gerekmez mi?

Merhaba 6+2 yiz. Bugün keseyi gördük gayet iyi büyümüş kesen dedi ama o an heyecandan aklıma gelmedi soramadım bebeği görüyor muyuz diye 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi 6 haftalıkken bebeğin görünmesi gerekmez mi?
6 haftalıkken bazılarında görünmüyor daha döllenme zamanıyla alakalı sanırım ben ilk gebeliğimde 6 haftalıkken kalp atışını duymuştum ikinci gebeliğimde 8.haftada anca duyabildik. Bebek varsada şuan çok küçükdür zaten henüz görünmüyor olabilir

Merhaba kese boyutu 20mm sonrasına ulaştığında karından ultrasonla görünebiliyor. Korkmayın lütfen bence diğer gittiğinizde hem görürsünüz hem de kalbini duyarsanız bazen geç döllenmeden kaynaklı da 6+2 değil de daha geriden geliyor olabilir umarım sağlıklı şekilde büyüyordur ve sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsun 🥰🥰

Back
X