Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hafif var zaten belirgin değil evet erken yaptım ama bekleyemedimçok erken yapmışsınız testi, 2. çizgiyi göremedim ben, bir kaç gün daha bekleyin derim.
Testler ilk 10 dakika geçerli. Kuruduktan sonra çıkan adı üzerinde kuruma çizgisi. Ben göremedim testte bir çizgi zaten çok erken yapmışsınızSizce gebelik varmı arkadaşlar 7 gün var adete sabah ilk idrarla yapıldı ama dün erken gebelik yaptım çıkmadı gölge bile yoktu hiç bir belirtimde yok kuruduktan sonrada çok ince bir çizgi oluştu
5 dk çıktı sonuç birde böyle bakınTestler ilk 10 dakika geçerli. Kuruduktan sonra çıkan adı üzerinde kuruma çizgisi. Ben göremedim testte bir çizgi zaten çok erken yapmışsınız
Ben çizgi göremedim maalesef ama erken gebelik testlerinde çıkmayan hamileleğin kaset testte çıkması daha zor ama erken gebelik testleri bile en erken 6 gün önce %74 oranda doğru sonuç verebiliyor en iyisi adet gününün geçmesi eğer bekleyemem derseniz ben bekleyemiyordum çünkü 2-3 gün sonra yine erken gebelik testi yapmanız.Sizce gebelik varmı arkadaşlar 7 gün var adete sabah ilk idrarla yapıldı ama dün erken gebelik yaptım çıkmadı gölge bile yoktu hiç bir belirtimde yok kuruduktan sonrada çok ince bir çizgi oluştu
Teşekkür ederim bekleyecegim artık yanlış da çıkmış olabilir test de bozuk olabilir testlerde o kadar çiğ çizgi yaşayıp adet oldum ki onun için olmayadabilir teşekkürler yorum yapanlaraBen çizgi göremedim maalesef ama erken gebelik testlerinde çıkmayan hamileleğin kaset testte çıkması daha zor ama erken gebelik testleri bile en erken 6 gün önce %74 oranda doğru sonuç verebiliyor en iyisi adet gününün geçmesi eğer bekleyemem derseniz ben bekleyemiyordum çünkü 2-3 gün sonra yine erken gebelik testi yapmanız.
Bence hamilesinizBenimde adetime 8 gün var testim yapar yapmaz bu şekilde çıktı bir önceki gebeliğimide bu şekilde öğrenmiştim ama bu sefer daha belirgin sanki Kimyasal gebelik diyede korkuyorum daha önce bir kaç sefer kimyasal gebelik çıkmıştı ama onlar çok daha silikti bilemiyorum sizin sonucunun nedir üstünden zaman geçmiş biraz
Eki Görüntüle 3327984
Benimde adetime 8 gün var testim yapar yapmaz bu şekilde çıktı bir önceki gebeliğimide bu şekilde öğrenmiştim ama bu sefer daha belirgin sanki Kimyasal gebelik diyede korkuyorum daha önce bir kaç sefer kimyasal gebelik çıkmıştı ama onlar çok daha silikti bilemiyorum sizin sonucunun nedir üstünden zaman geçmiş biraz
Eki Görüntüle 3327984
Daha önce bir kaç sefer silik çizgi görmüştüm sonra adet olmuştum sanırım o yüzden hayırlısı tabi bekleyip görücem artıkBence hamilesinizneden hemen kimyasal olabilir diye düşündünüz ki kötü düşünmeyin
6 haftalıkken bazılarında görünmüyor daha döllenme zamanıyla alakalı sanırım ben ilk gebeliğimde 6 haftalıkken kalp atışını duymuştum ikinci gebeliğimde 8.haftada anca duyabildik. Bebek varsada şuan çok küçükdür zaten henüz görünmüyor olabilirMerhaba 6+2 yiz. Bugün keseyi gördük gayet iyi büyümüş kesen dedi ama o an heyecandan aklıma gelmedi soramadım bebeği görüyor muyuz diye 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi 6 haftalıkken bebeğin görünmesi gerekmez mi?
Merhaba kese boyutu 20mm sonrasına ulaştığında karından ultrasonla görünebiliyor. Korkmayın lütfen bence diğer gittiğinizde hem görürsünüz hem de kalbini duyarsanız bazen geç döllenmeden kaynaklı da 6+2 değil de daha geriden geliyor olabilir umarım sağlıklı şekilde büyüyordur ve sağlıkla kucağınıza almanız nasip olsunMerhaba 6+2 yiz. Bugün keseyi gördük gayet iyi büyümüş kesen dedi ama o an heyecandan aklıma gelmedi soramadım bebeği görüyor muyuz diye 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi 6 haftalıkken bebeğin görünmesi gerekmez mi?
Sonucunuz ne acaba aynısını yaşıyorum çünkü?5 dk çıktı sonuç birde böyle bakın