Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutlanmak istemiyorum bostan yere sonra yine ben üzülüyorum sadece. En iyisi reglin gelmesini beklemek.Bazen erken yapmak yanıltabilir tarihi bekleyin isterseniz.
Yumurtlama tarihi nedir?Kızlar ben geç yumurtlama olduğu için beklenen adet tarihimden 1 hafta sonra adet görücem. Yani büyük ihtimalle 19 Ekim gibi falan. Bugün test yaptım negatif çıktı sizce erken mi ? Yoksa olsa çıkar mıydı?
4 Ekim'de yumurtlama gördümYumurtlama tarihi nedir?
Çatlamayı da takip ettiniz mi o ne zaman oldu?4 Ekim'de yumurtlama gördüm
Sağolun teşekkür ederimHakkınızda hayırlısi olsun
2 gün sonra çatlama olur bu haftayi değerlendirin demişti doktorum 6 Ekim falan olması lazım yaniÇatlamayı da takip ettiniz mi o ne zaman oldu?
O zaman evet erken yapmışsınız. 6 Ekim çatlama olsa en erken 10-12 gün sonra lan testinde çıkar var ise, birkaç gün sonra da idrara geçer. Yani 19-20 Ekim gibi idrarda çıkabilir varsa.2 gün sonra çatlama olur bu haftayi değerlendirin demişti doktorum 6 Ekim falan olması lazım yani
Anladım ama şu anda zaten regl sancısı çekiyorum olmadı ama her an olucak gibi bakalım hayırlısı olsunO zaman evet erken yapmışsınız. 6 Ekim çatlama olsa en erken 10-12 gün sonra lan testinde çıkar var ise, birkaç gün sonra da idrara geçer. Yani 19-20 Ekim gibi idrarda çıkabilir varsa.
Amin hayırlısı dediğiniz gibi. Zaten hamile kalınca da adet ağrısı gibi ağrılar oluyor, ayırt etmesi zor.Anladım ama şu anda zaten regl sancısı çekiyorum olmadı ama her an olucak gibi bakalım hayırlısı olsun![]()
Hala gelen giden yok 4 gündür karnım böyle bakalımAmin hayırlısı dediğiniz gibi. Zaten hamile kalınca da adet ağrısı gibi ağrılar oluyor, ayırt etmesi zor.