Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testime bakar mısınız.bugun adet gunum uc gundur bulantı ve kusma yasıyorum yemeklerden sonra.adet agrılarım ve kahve rengi lekelenmem var.sizce hamilelik varmı
Evet canım hamilelik büyük ihtimalle var kadın doğuma git hem kan verirsin hem de lekelenmen eğer sürekli devam ediyosa onun için ilaç verebilirGebelik testime bakar mısınız.bugun adet gunum uc gundur bulantı ve kusma yasıyorum yemeklerden sonra.adet agrılarım ve kahve rengi lekelenmem var.sizce hamilelik varmı
Ay hadi inşallah.daha önce bos gebelik gecirdim hep olumsuz dusunmekten bu defa olumlu düşüneyim ki tutunsunEvet canım hamilelik büyük ihtimalle var kadın doğuma git hem kan verirsin hem de lekelenmen eğer sürekli devam ediyosa onun için ilaç verebilir
Evet positif dusun neyi dusunursen o olur, allah’a emanetAy hadi inşallah.daha önce bos gebelik gecirdim hep olumsuz dusunmekten bu defa olumlu düşüneyim ki tutunsun![]()
Kız bebek ben burdayım diye bağırıyor var mı diyonGebelik testime bakar mısınız.bugun adet gunum uc gundur bulantı ve kusma yasıyorum yemeklerden sonra.adet agrılarım ve kahve rengi lekelenmem var.sizce hamilelik varmı
Sizde de var. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kan verinTakrardan atıyorum
Ne guzel dedin öyle hadi inşallahKız bebek ben burdayım diye bağırıyor var mı diyonhemen git kan ver.