Gebelik testi

ttsbts

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2023
18
8
6
31
Gebelik testime bakar mısınız.bugun adet gunum uc gundur bulantı ve kusma yasıyorum yemeklerden sonra.adet agrılarım ve kahve rengi lekelenmem var.sizce hamilelik varmı

Eklentiler

• IMG_0621.webp
    IMG_0621.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_0620.webp
    IMG_0620.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_0618.webp
    IMG_0618.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 81
Gebelik testime bakar mısınız.bugun adet gunum uc gundur bulantı ve kusma yasıyorum yemeklerden sonra.adet agrılarım ve kahve rengi lekelenmem var.sizce hamilelik varmı
Evet canım hamilelik büyük ihtimalle var kadın doğuma git hem kan verirsin hem de lekelenmen eğer sürekli devam ediyosa onun için ilaç verebilir

Evet canım hamilelik büyük ihtimalle var kadın doğuma git hem kan verirsin hem de lekelenmen eğer sürekli devam ediyosa onun için ilaç verebilir
Ay hadi inşallah.daha önce bos gebelik gecirdim hep olumsuz dusunmekten bu defa olumlu düşüneyim ki tutunsun☺️

Merhabalar. Bugün adet günüm sabah namazında gebelik testi yaptım bakarmisiniz varmıdır sizce🙏

Eklentiler

• IMG_20231117_095734.webp
    IMG_20231117_095734.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 71
Yaa teşekkür ederim. Bir buçuk yıldır bekliyorum hiç korunmadim şimdiye kadar inşallah bu sefer tutunmustur bebeğim inanamıyorum kan verip ultrasyonda gormeyene kadar inanamiyacam galiba 😍

Kız bebek ben burdayım diye bağırıyor var mı diyon 😅 hemen git kan ver.

Amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰 ne zamandır bekliyorum inşallah vardır gerçekten inanamıyorum 🥲

Back
X