Gebelik testi

Sedef6161

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
16
9
6
29
Kizlar selam adetim 4 gun gecikti 2 adet test aldim art l marka sabah yaptim ilk testte 10 dakika icinde 2. Cizgi silik cikti sonra netlesti biraz daha yarim saat sonra 2.testi yaptim o negatif anlam veremedim test mi bozuk acaba yalanci pozitif olabilir mi

Merhaba genelde evde ki testi yapınca
Hemen 3 /5 dakika içinde çıkiyor.
Artimed olan marka bazen yanlış çıkarabiliyor diye duymuştum.
Frelly diye bi marka var.
Ben onla öğrendim.

Merhabalar henüz yeni oluştuysa idrar testine çok yansımamış olabilir ilk idrar ve erken gebelik testi daha hassas olduğu için onlarla yapmak daha iyi. Bende de öyle olmuş silik çizgi çıkmıştı çok inanmamıştım daha sonra kan testine gittim emin olmak için orada daha çok yeni oluştuğu çıktı yani idrara kandan çok daha sonra yansıyor :) ben de gecikmenin 3. Günü silik çizgi görmüştüm. Bence yarın ilk idrar ile bir test daha yapın prodoctor almıştım ben

Baska marka alayim o zaman daha once kimyasal olmustu ondada sılik cizgi cikmisti

Ben onla öğrendim.
Ben onla öğrendim.
Ya evet guvenemedim teste pek guzel yorumlarida yok

Bencede tekrar yapın .
Takip edin.
Ben 2-3 kere freely ile denedim . Silik çizgi ve belirgindi. Sonra kan verdim hastanede.
☺ umarım müjde duyarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…